Lepiej stworz plan C,bo potem Ci ani Twojemu królikowi już nic ani nikt nie pomoze.Dostaniesz pewnie tez opis,ze Nikt juz nie wzywał do Królika/kto miał wzywac
jak oni go wyłudzili,obiecujac lecznicza tlenoterapię,/
Potem mozesz się tylko tluc w głowę,że tam się powlokleś.
A piesek czuł ich lepiej niz ja,bo wyjątkowo od nich się odwracał.Podobno gryzł "wneflon".Gryzł,bo czuł,ze go bezmyslnie duszą tymi kroplowkami z fentanylem i papaweryną.Ale co z tego.Plan musiał byc wykonany,ilosc psow w klatkach,a czy przezyją to moze '"Nikt" cos więcej wie.Bo ani kart leczenia z okresu hospitalizacji
ani "Nikt" nie napisal co robili psu w czasie gdy przebywal u nich.Jesli komisja "etyczna" nie odpowiada na telefony miesiacami to bardzo watpie w te 'etykę".
W razie gdyby tez Cię spotkało to co mnie to możesz być pewna ,ze będziesz przedstawiona odpowiednio.Z zeznan nadal sie nie dowiesz co się działo z Twoim zwierzatkiem w czasie gdy oni zobowiazali sie je leczyc,bo Nikt nie wzywal do niego,ale dowiesz sie masy dziwactw,ktore dokladnie opisze według oprawcow Twojego zwierzaka i przeleje na pismo rzecznik, a więc ,ze nie chcialas usiasc,że opowiadałas ,że pies miał 'guza na języku,że paralizowałas prace załogi mimo,ze nie wchodziłas ,bo rzekomo stresowalas zwierza,po prostu że bylas potworem.Nie poruszy nawet sprawy wizyt ,ktore zostały wpisane a ich nie było,bo wazniejsze jest opisac Ciebie.Nie wyjasni,czemu nie pomogli cierpiacemu strasznie zwierzakowi,ale opisze Cie dokładnie według instrukcji tych co były okrutne wobec Twojego psa,czy królika..Potem bedziesz dzwonić,czekac miesiacami, a potem dowiesz sie,ze znowu cos tam zrobilas co im sie przypomniało po roku lub wiecej...I tak nie dosyc,że zadreczyli Twojego zwierza,jeszcze bedą Ciebie dreczyc i opowiadac co zrobilas.W koncu dowiesz sie,ze przyniosłas królika w co najmniej 10 czesciach.. i wszytkie to potwierdza...A biegły albo to nie bedzie mial doslanych dokumentow,albo to lekarka powie ,ze gryzłas i wyrywalas termometr,i utrudniłas cala akcje ratunkową.., a potem bedzie nastepny,ktory po długim czasie odesle dokumenty bo nie miał czasu>>>...Już nic mnie w naszym kraju nie zdziwi....W sumie taki mamy kraj jaki stworzymy i takich lekarzy jakich tolerujemy..Itd