Mam do oddania 3 maluszki, króliczki urodziły się 26.06.2007 na początku były osoby chętne żeby je wziąć lecz nawet ich nie widząc rozmyśliły się:/
Nie mogę ich zatrzymać bo oznaczałoby to 5 króliczków na głowie rodziców, gdyż idę na studia i przez pierwsze 2 miesiące moje dwa duże króliki muszą zostać w Ełku.
Bardzo proszę o kontakt, zależy mi na tym aby króliczki znalazły dobre kochające domki. Jestem w stanie dostarczyć maluszki na terenie Ełku i jego okolic w obrębie 30 km.
Jeżeli byłby ktoś zainteresowany niech pisze tu, na forum lub zadzwoni do mnie 507177342 lub skontaktuje się ze mną na gg 2068826.
Niestety nie wiem jak wkleić mogę zdjęcie:/
zdjęcia mogę przesłać na maila.
Może troszkę o króliczkach:
Mamą jest Kulka czarno-biała Lwica:D a tatuciem biały z szarymi piegami (już teraz wykastrowany) Kropek mieszaniec
Maluszki są trzy:
1. biało-szary z jednym piegiem (mój ulubieniec) jest dość zuchwały i odważny, jako pierwszy z gromadki wyszedł na oglądanie otaczającego go świata.
Gładki
2. Czarno-biały, bardzo podobny do mamusi, jako drugi odkrywał świat.
Gładki
3. Biało-czarno-szary (tyłeczek ma w cętki biało-czarno-szare) ma przecudny pyszczek, taki włochaty i puszysty. Lubi jeść, wygląda na nieco większego od pozostałych, jest dość bojaźliwy, ale szybko się przyzwyczaja.
Króliczki nauczyły się już pić z poidełka i kożystać z kuwetki.