No wlasnie ja tez mam problem z poczta na wp i nie moge odczytac maili
Wyslalam Ci jednego albo dwa maile, juz nie pamietam wiec jak juz bedziesz mogla odczytac to mi odpisz prosze i ustalimy co dalej
Szkoda ze Elvira jest z tak daleka ale jak przywieziesz kroliczki do mnie to ode mnie bedzie zawsze blizej do Elviry i moze znajdzie sie transport dla kroliczka ode mnie az do Myszkowa Tak wiec Elvira, jesli jestes zdecydowana na tego malucha mozemy cos zdzialac w tej sprawie
A jesli nie to przeciez sa tez na stronie adopcyjnej kroliczki z Krakowa - Pan Krolik (ale nie wiem czy czasem juz ktos nie jest zainteresowany jego adopcja, tak cos mi sie kojarzy ale lepiej zapytac osoby prowadzacej adopcje, jest takze Czarny z Rudy Ślaskiej a to przeciez blisko do Myszkowa jak rzut beretem
Nie myslalas o tych kroliczkach Elvira? Albo moze nawet z Warszawy czy z innej miejscowosci znalazlby sie transport, trzeba by popytac
A tak wogole Aniu to podziwiam Cie ze tak bardzo chcesz nam i kroliczkom pomagac kupujac klatki itd. chyba wszyscy bedziemy Ci wdzieczni do konca zycia