nie chodzi mi tu o naskakiwanie na kogoś, ale chcę żeby miały jak najlepiej, ja niestety nie mogę ich przygarnąć bo mam już dwa swoje i psa, gdyby było inaczej to z wielką chęcią,
lepiej że są w kurniku że w jakimś terrarium, tylko każdego może bulwersować słowo kurnik, a tak na marginesie sugeruje żeby zmienić trociny na żwirek drewniany, mniej puli.
byłam też zaskoczona że met żywi króliki mieszankami i ziarnem, przecież to nie gryzonie, tylko że upiera się że to dobra dieta bo tak powiedział Pani w zoologu, w jej forum chyba konik3 pisał że tak się nie żywi, ale dalej się upiera że robi dobrze, mam nadzieje że się to zmieni i że jeżeli króliczki zostaną u niej na zimę to przeprowadzą się do domu, bo tam będzie im za zimno, i jak najszybciej powinno ustalić się ich płeć i wysterylizować lub wykastrować. met najlepiej poczytaj porady dotyczące karmienia i opieki nad króliczkami i daj ogłoszenia na stronie adopcyjnej .
czekamy na zdjęcia to może się wyjaśni w jakich to są warunkach, dobrze by było aby zrobić kilka zdjęć z zewnątrz, wewnątrz jak ten kurnik wygląda.