Dawno się nie odzywaliśmy (masa spraw na głowie) - u Poziomki wszystko dobrze, trochę wydoroślała i spoważniała, ale ciągle mnóstwo czasu poświęca na akrobacje i zabawy. Ostatnio dużo się jednak u nas pozmieniało i zdecydowaliśmy, że, niestety, rozstaniemy się z Poziomką
- przed nami długi wyjazd za granicę (ze względu na odległość i konieczność podróży samolotem, nie zabierzemy Poziomki ze sobą) i aktualnie poszukujemy dla niej nowego domu stałego. Mamy nadzieję, że znajdzie kochających Opiekunów (a może nawet swoją króliczą Drugą Połówkę).
Za każdą pomoc w szukaniu lepszego domu dla tej małej Pociechy - serdecznie dziękujemy. Poniżej dołączam kilka słów o Poziomce i jej zdjęcia.
Cześć! Nazywam się Poziomka i niedawno skończyłam dwa latka.
Jestem bezklatkową królinką - zazwyczaj kicam sobie, gdzie tylko zechcę. Jak na czyściocha przystało, nie brudzę i nie niszczę mieszkania, korzystam z kuwety i dbam o higienę (wieczorne mycie - obowiązkowo). Nie jestem też agresywna i nie gryzę kiedy chcesz coś koło mnie zrobić.
Gdy tylko znajdę odpowiednio dużo przestrzeni, ćwiczę swoje szalone akrobacje (na dowód dołączam filmik - https://youtu.be/dxo8SAmYTlc) i lepiej nie stawaj mi wtedy na drodze, bo ja na pewno nie zmienię trajektorii
W jedzeniu nie wybrzydzam i zjem wszystko, co trafi do mojej miski. Szczególnie lubię: jarmuż, bazylię, cykorię i pietruszkę. Uwielbiam też obgryzać wierzbowe gałązki.
Lubię towarzystwo ludzi. Przytulanki, lizanki, wspólne drzemki - to cała ja Branie na ręce - niekoniecznie. Szukam nie tylko nowego domu - przystojny króliczy kawaler również byłby bardzo mile widziany.
Gdybym komuś zapadła w serduszko, to piszcie do cioci Izy, która pomaga mi znaleźć nową rodzinę: iza.kamionka@kroliki.net