Ja polecam przede wszystkim
Niezłe Ziółko, co prawda produkty nie należą do tanich, ale jakość jest naprawdę super i mam nadzieję, że to się nigdy nie zmieni! Niewątpliwą zaletą tych produktów jest to, że są naprawdę SUCHE i można je od razu podawać królikowi, nie ma potrzeby, żeby się w domu dosuszały.. polecam..
z suszonych ziół: mniszek lekarski, babka lancetowata, babka szerokolistna, pokrzywa
z warzyw: marchewka, buraki, pietruszka i topinambur, za który dziewczyny dały by się pokroić
Zuzala jest również niezła, ale pokrzywy i babki szerokolistnej moje nie tykają, więc osobiście poleciłabym tylko mniszka lekarskiego i babkę lancetowatą.
TiVo jest najtańsze, ale jakościowo niestety pupy nie urywa. Zamawiałam kilka razy i jak pierwszy rzut (niedługo po założeniu firmy) był spoko, tak następne zamówienia już nie bardzo. Za każdym razem suszki były mocno wilgotne, więc musiały po rozpakowaniu poleżeć 1-2 dni w pudle żeby doschły. Jeśli już coś miałabym polecić, to babkę lancetowatą. Na pewno nie pokrzywę, bo jest kiepskiej jakości.