Przepraszam za zamieszanie , nie bywam często na forum z powodu ważnych przyczyn osobistych ,dlatego nie poinformowalam Zabę zieloną o rezygnacji z jej usług. Sprawa ma sie tak , byłam w kontakcie telefonicznym z Absolu , którą prosilam o odebranie królinki w Warszawie. krolik mial nastepnie pojechac do Opola i tam zostać przekazany osobiście Asiami . Miriam przyjechała do Warszawy , została odebrana , ale na dzień dzisiejszy musi jednak być leczona niestety. Być może stres podrożny spowodował iż miała wzdęty brzuch . No i co tam jeszcze. Była oglądana przez weta , resztę napiszę jak się dowiem .
Dodam tylko na tę chwilę ,ze zarówno Absolu jak i andy, poświęcili w piątek i sobotę wiele czasu ,żeby królinka sie zająć.
andy dzieki za pomoc królince w stolicy, o Absolu ..brak mi słów uznania za jej zaangażowanie , cieszę sie ,że was poznałam , jest to dla mnie zaszczytem.
Na pewno będą potrzebne pieniądze na jej leczenie i proszę was forumowicze , kto może pomoc niech wpłaci pieniądze na konto SPK ,, na leczenie Miriam "
Żeby dojechała w końcu do swojego domu , po ,,chwilowym postoju " w Warszawie.
Post edytowany na prosbe autorki.
Tocha