Zgaga Ty jestes poprostu moja idolka, ze ty znajdujesz miejsce i czas na tyle kroli. Rozumiem ze pomoc jak zawsze w postaci przelania kasy na konto SPK z dopiskiem "Rybnik Haneczka" tak? Jedzienie tez sie przyda?
Całkowity koszt leczenia zawsze ponosi SPK. Chcę tutaj napisać, że mogę pracować i pomagać królikom tylko i wyłącznie dlatego, że SPK opłaca faktury za leczenie. Dlatego bardzo proszę o wpłaty na konto SPK z dopiskiem "dla rybnickich króliczków" lub " Rybnik Haneczka".
Jeśli ktoś chce uczestniczyć w kosztach leczenia to proszę o wpłaty na konto:
Stowarzyszenie Pomocy Królikom
ul. Ringelbluma 3 lok. 21
01-410 Warszawa
nr konta:
79 2130 0004 2001 0516 7234 0001
Volkswagen Bank Polska S.A.
tytułem: wsparcie dla Haneczki.
Mała będzie też na wirtualnych adopcjach, więc potencjalne Mamy zapraszamy
Jeśli ktoś chce wspomóc moje zakupy w aptece to proszę pw.
Dary rzeczowe - proszę o pw.
Jedzenie - można wpłacić na konto sklepu świat 4 łap (
http://www.swiat4lap.pl/contact_us.php)- z dopiskiem dla Haneczki.
Chcę podziękować wszystkim indywidualnym darczyńcom, którzy mnie wspierają w jakikolwiek sposób.
Napiszę , bo zgaga dyplomatycznie milczy .Zgaga stworzyła mininazyl zgagowy , gdzie trzyma podleczone króliczki lub w lepszym stanie . Ciężkie przypadki ma w swoim domu. Takie , ktore wymagają podawania leków i kroplówek przez 24 godziny na dobę .Z nimi jeździ do weta pani dr Moroz , wspaniałej pani doktor . Zabiera je takze do pracy , jak obecnie w przypadku Haneczki . Często musi się z tej pracy zwalniać ,żeby wszystkiemu sprostać .
Chcę podkreślić ogromne zaangażowanie wspaniałej wetki w Rybniku , która walczy o zwierzaki do końca . Jest wielu dobrych weterynarzy w Polsce , ale jakby tu powiedzieć nikomu nie ubliżając ,są rzemieślnicy i weterynarze przez duże ,,W"
Do takich należy dr Moroz .
Pomóżmy zgadze .
Zadzwoniła z samochodu do lecznicy, do Pani dr Moroz. Powiedziałam, że jadę i że stan ciężki. Przyjechałam do lecznicy a Pani dr miała wszystko przygotowane. Poduszka elektryczna i termoforek, leki naszykowane w strzykawkach, wenflony i motylki, kroplówka podgrzana - wszystko w jednym miejscu. To bardzo dobry fachowiec z sercem na dłoni. Ma instynkt, który mówi co robić, wiedzę i cechuje się wysoką empatią. Toruń ma doc Krawczyka, Kraków dr Barana a my naszą Panią dr Moroz. Bez niej nie zrobię nic. Dla Pani Pani doktor
Jest 13.33 mała w gabinecie musiała zostać - odwodniła się. Za 45 minut jadę po nią. Hanka wytrzymaj.......