Witam serdecznie W związku z planowaną przeprowadzką pod koniec tego roku zabieram się za selekcję rzeczy:)
Na tą chwilę wystawiam kosmetyki i resztę "drobiazgów"
Zbieram na 4 zagrody dla mojej czwórki
W nowym mieszkaniu chcę im urządzić naprawdę kawał fajnego miejsca, konkretniej chcę dla każdej z par rozłożyć wzdłuż ściany po 2 zagrody
Może mi się to uda. Obecnie każda parka mieszka w swojej zagródce, ale jak uda mi się uzbierać na 4 takie same, to te, które mam obecnie będę chciała wydać.
Przedmioty wysyłam listem poleconym ekonomicznym, czyli listem rejestrowanym. Na przesyłkach nie zarabiam, ceny wysyłki zgadzaja się z cennikiem POCZTY POLSKIEJ
Przed zakupem chętnie podam cenę wysyłki ZAPRASZAM do zakupów:) realia
P.S - Przepraszam za kiepskiej jakosci zdjęcia...corby
1.
KAJDANKISpecyfikacja: kajdanki z czerwonym cicikiem vel futerkiem, regulowane, kluczyk zagubił się, ale przy obydwu zamknięciach jest otwarcie, więc kluczyk zbyteczny. Ale miło kogoś postraszyć jego brakiem...
Cena: 4,00
2.
PODUSZKISpecyfikacja: 8 szt ozdobnych poduszek dekoracyjnych wielkości standardowego „Jasia”, można prać w pralce, zakupione przeleżały w szafie. Ładnie zapakowane mogą służyć jako prezent
Cena za szt: 4,00
Cena za całość 26,00
3.
PŁYTY DVDSpecyfikacja: 5 szt płyt dvd, tytuły płyt:
„Oczy Anioła” z Jennifer Lopez
„Trans America” z Felicity Huffman (Złoty Glob za Najlepszą Aktorkę)
„Mania Wielkości” z Louis de Funes
„Inni” z Nicole Kidman
„Piękna i Denis” z Julia Duffy
Cena za szt: 3,00
4.
PASEK BIAŁYSpecyfikacja: kolor biały, nie używany, przy klamrze posiada kryształki, długość całego paska ok. 100 cm, aczkolwiek posiada wiele dziurek, wiec możliwe różne regulacje, jak i proste skrócenie paska
Cena: 6,00
5.
PERFUM KENZOSpecyfikacja: oryginalny perfum KENZO – JUNGLE z nowej serii, zakupiony w Sephora, niestety nie mój gust, pojemnik ze sprayem 33 ml, wygodny, można wrzucić do torebki, nie zajmuje dużo miejsca, podręczny
Cena: 15,00
6.
FARTUSZEKSpecyfikacja: fartuszek kuchenny, do gotowania, odchodzący od standardów, resztę widać na zdjęciu
Cena: 20 zł
7.
SMYCZ AUTOMATYCZNASpecyfikacja: kolor różowy, MINI FLEXI, zasięg 3 m, mało używana, w bdb stanie, posiada blokadę
Cena: 15 zł.
8.
CIEPŁY SZALIKSpecyfikacja: biały, nie używany, bardzo przyjemny w dotyku szaliczek, pasuje do wszystkiego
Cena: 8,00
9.
PERFUM + DEODORANT LA RIVE – SWEET ROSESpecyfikacja: eau de parfum 90 ml, deodorant 150 ml, produkt z serii larive-parfums.com, w eleganckim opakowaniu, zapach Sweet Rose, ciekawa opcja na prezent
10.
GŁOŚNIKI PIONEER 2 sztSpecyfikacja: cykacze znanej firmy PIONEER, idealne na przód. Można założyć w miejsce seryjnych lub zamontować dodatkowo w dowolnym miejscu, najprostszy montaż za pomocą mocnej taśmy dwustronnej. Sprawdzone, działają.
11.
PERFUM + DEODORANT LA RIVE – IN LOVESpecyfikacja: eau de parfum 90 ml, deodorant 150 ml, produkt z serii larive-parfums.com, w eleganckim opakowaniu, zapach In Love, ciekawa opcja na prezent
12.
ZESTAW FILIŻANEK – GOLD COLLECTION JAPANSpecyfikacja: zestaw 2 szt filiżanek oraz 2 szt podstawków, idealnych do porannej kawy lub herbaty, zestaw bardzo elegancki, zresztą widać na zdjęciu. Nadaje się na prezent, ponieważ jest już „uszykowany”, oryginalny JAMASEN FINE PORCELAIN
13.
FOLIA DO PRZYCIEMNIANIA SZYBSpecyfikacja: kolor super czarny, 75 cm x 300 cm, folia do przyciemniania szyb nie tylko samochodowych i nie tylko szyb, można przyciemnić również kierunkowskazy itp., sposób przyciemnienia łatwy, instrukcja na opakowaniu, nożyk w środku opakowania