Jasne, że w tym nic złego nie ma. A skoro tak szczerze sobie rozmawiamy to powiem, że ja Twoje posty zwyczajnie omijałam bo wiedziałam, że i tak jeden i ten sam szablon spotkam w każdym wątku. To nie dotyczy galerii, tam zaglądam bardzo chetnie
Te same porady, które są na miniaturce sa także u nas, tylko trzeba znać dobrze nasze forum, żeby link podesłać. I fakt, nie sa one zebrane w całość tak jak to zrobiły Nuna i N-Monika (dziewczyny, jeszcze raz dzięki
). Powodem takiego bałaganu w niektórych wątkach są wieczne OT.
Znam fora gdzie rygorystycznie jest przestrzegane, że maja być wpisy wyłącznie na konkretny temat a nie zastosowanie się do tego punktu regulaminu - ostrzeżenie pisemne, podzielenie wątku, i tam kłopotu ze znalezieniem czegokolwiek nie ma. Moderator czuwa, ktoś zakłada kolejny wątek na temat juz istniejący w odpowiedzi dostaje od moda link to tematu właściwego i nowy wątek jest zamykany. Nie dotyczy to chorób, bo to akurat każdy przypadek jest inny, ale żwirek, nauka korzystania z kuwety, jakie suszki, jakie swieże zioła - to wszystko jest jeden temat. U nas sama wiesz do jakich rozmiarów to wszystko urosło.
Amy czepialska Ty moja