To dobrze że byłaś w Ogonku. Pytałam o nazwisko weta specjalnie , bo w Ogonku jakby co jest bardzo dobra pani chirurg dr Procyszyn , niedawno robiła operację taka jaka proponują twojej krolisi , króliczce Maluzynie . Wszystko skończyło sę dobrze ,Meluzynka jest w DS .
Laktulozę kupuje się w aptece bez recepty .To ,że chętnie pije wodę i podjada sianko , to super , dobrze rokuje. A bobki nie pojawią się natychmiast . Mogą być w nocy , może troszkę wcześniej , a mogą być rano . To ,że się myje to dobra oznaka ... Jakmucieka do klatki to dobrze , ma ruch , musi wskoczyć , potem wyskoczyć . Leży bo jest osłabiona . Podsuwaj jej babki . Mój wet dr Ziętek z Lublina zalecił mi Laktulozę . Domisia po steryliazacji miała po 10 nich drugą operację , bo jej szwy pękły . No i był problem ...
Masuj ją w miarę możliwości D E L I K A T N I E najczęściej jak sie da oczywiście . Zalegająca treść czasami jest twarda i może dojść do uszkodzenia jelita zbyt mocnym masowaniem. To raczej ma wyglądać jak głaskanie delikatne brzuszka. Ona ucieka , bo ma dość wożenia , kroplówek itp . Pisz co u Was slychać.