Aneczka, zacytuje cos co podałas co forum SWOK:
"Hejka!
A moja pani się dziś zdenerwowała , bo podobno jakaś Pani jej zarzuca że ona od kogoś kradnie pomyły , a raczej ja bo piszę i podobno kradnę jej pomysł na jakiś ''Wincentowy pamiętniczek''.Jak moja Pani się denerwuje to ja też.
O proszę co napisała do mojej pani i do mojego ulubionego stowarzyszenia
Rozumiem, że moje pisanie w tym temacie będzie mało skuteczne, skoro KIWI nie udziela się już na forum.
Tak czy siak, mam nadzieje, że prędzej czy później tego posta przeczyta.
Jeśli chodzi o "działalność SWOK" to jest to dla mnie bez znaczenia, dopóki, nie szkodzi królikom. Nie jestem ani za ani przeciw. Tworząc jakąkolwiek stronę www trzeba mieć na nią pomysł i świadomość odpowiedzialności jaką się na siebie bierze, udzielając porad, które " mogą" zaszkodzić żywej istocie.
Podkradniecie pomysłu " Wincentowego pamietnika" jest okazaniem braku szacunku dla mojej osoby.Wszyscy wiemy, że SWOK korzysta z wiedzy zawartej na stronach SPK i miniaturkabeztajemnic.com jednak są pewne granice!!!
Oddam głos dla mojej Pańci ..
Absurd po prostu absurd . Brak szacunku hehe . Okej niech ma zastrzeżenia ale do cho....ry ma mój adres e-mail w swojej skszynce a nawet na forum SPK jest mój e-mail , to nie bo trzeba przecież się pochwalić że ja byłam pierwsza. A ja od niej nie ściągałam pomysł pochodzi z SPŚM z czytelni
http://www.swinkimorskie.eu/czytelnia.php i oni jako normalni lidzie nie zarzucają mi niczego. Bo ona myśli że pierwsza wpadła na ten pomysł , a jednak nie jeśli mnie poprosi mogę jej nawet podać linki do forum zresztą nie jedno takie forum jest gdzie są dokładnie takie same opowieści...
Nie no ZGAS...
I niech Pani teraz nie piszę że ja panią obrażam na forum bo pani zrobiła to samo pisząc o mnie że jestem złodziejem , że kradnę i znowu ktoś oczernia mnie i oczywiście kto ... ktoś z SPK .
Mam juz pomału dosyć tego SPK , i mogę dostać nawet bana za łamanie regulaminu ale ja już mam tego dość Płacz
I poprosiła bym by ludzie na przyszłość mieli szacunek i nim kogo zaskarża to pomyślą.
Tak leci pani powie na policji że łamie prawa autorskie , ja bardzo chętnie wydrukuje wszystkie takie inne historie razem z datą dodania.
I JESZCZE RAZ POWTARZAM , ODWALCIE SIĘ WSZYSCY Z SPK ODE MNIE
!!!
KONIEC JA JUŻ NIE ZAGLĄDAM NA ŻADNĄ MINIATURKĘ-PIERDÓŁKĘ I NA ŻADNE SPK
!
OD TERAZ MOIM FAWORYTEM OD ZAWSZE BĘDZIE SWOK............
DOWIEDZENIA .... "
Ja osobiście czuję sie zniesmaczona tym co napisałas. Nie chcę o tym dyskutować, nalezy to do Twojej decyzji, ale proszę Cię- jeśli masz jakieś uwagi do kogokolwiek z Nas tutaj na forum SPK, to proszę powiedz otwarcie, a nie mydl nam oczu pisząc tu co innego, a tam co innego...
Poza tym chętnie dowiem się, odpowiedzi na pytanie tajniaka o numer ewidencyjny i gdzie zostało zarejestrowane. Fajnie, że działacie jak działacie, ale obrażanie Nas tam i przychodzenie tutaj i mydlenie oczu nie jest miłe.
cytat pochodzi stąd:
http://www.swok.darmowefora.pl/index.php?topic=29.0Tym bardziej urażaja mnie pozniejsze komentarze na temat miniaturki- nie mam nic do zarzucenia tej stronie, ale to co robicie w tym temacie i krytykujecie pomysłodawców tej strony jest nie na miejscu.