Ja mam tylko jedno pytanie: po co w ogóle powstał ten temat?
Przecież nie od dziś wiadomo, że z Nami - SPK nie da sie o tym rozmawiać.
Ktos tu dobrze napisał, hodowla czy legalna czy nie, nigdy nie przejdzie na tym forum - od tego są inne miejsca w internecie. My nie chcemy brać w tym udziału i tracić czasu na tłumaczenie się i wymienianie argumentów z Shell do której tak samo nic nie dociera jak do Nas.
Więc Shell co chciałaś osiągnąć tym razem?
Przechodzisz z tematu do tematu i tam gdzie sie da, pokazujesz siebie ze swojej "najlepszej" strony.
Wszystkim zwolennikom Shell przypominam, za co ta Pani ma ostrzeżenia, zapraszam do dokładnego przeczytania jej wszystkich postów, proszę zwrócić uwagę kto pierwszy szukał "zaczepki" i wtedy proszę ją popierać w czymkolwiek - i dopiero wtedy na Nas czy na innych forumowiczów mówić źle.
Ah tak - zapomniałam, takim ludziom jak Shell może się zdarzyć gorszy dzień, zły humor, może być złośliwa, może obrażać ludzi, może być bezczelna bo przecież jest tylko człowiekiem. Nam to się nie może zdarzać - no bo jakim prawem. My musimy być zawsze opanowani, dyplomatyczni, musimy z pochyloną głową przyjmować krytykę, przyznawać się do winy, na zaczepki nie reagować, na obrażanie tym bardziej.
A reszta - niech robi co chce w końcu każdy ma prawo do własnego zdania, które trzeba uszanować.
Czyżby?
Zastanówcie się wszyscy o co Wam chodzi i zajmijcie się czymś pożyteczniejszym - Ci którzy chcą hodować niech hodują, Ci którzy chcą pomagać już tym wyhodowanym niech pomagają. Przestańmy w końcu wchodzić sobie w drogę - NIGDY SIE NIE DOGADAMY (i to nie jest tylko Nasza wina niestety). Shell gadaj sobie z kim chcesz, gdzie chcesz, tak lubisz to forum (jestem ciekawa dlaczego skoro jest na nim tyle idiotów) to sobie na nim zostan. ale nie zakładaj juz tematow ani nie pisz postów, które zmuszają nas do wypowiadania się.
Niech z Twojego słownika zniknie skrót SPK i wszystko co jest z nim związane i sobie żyj tak jak chcesz - zrobisz przysługę wszystkim.
Mamy dosyć ważniejszych spraw a teraz po raz kolejny tylko tracimy czas.