Czesc, nie wiem jak to jest ale liczyłam ile zajmuje Yoshi przyzwyczajanie sie do nowych rzeczy i za każdym razem to około 2 tyg. Czyli radzę nie wprowadzać wszsytkiego na raz. Napierw daj jej 2 tyg(albo 3) na przyzwyczajenie sie do klatki, do pokoju, potem do tego ze ty ją karmisz, potem jak zobaczy ze idziesz to bedzie chciala jesc i ty jej dasz z reki itp. ja robilam tak ze rozsypalam mala ilosc jedzenia na podlodze i udawalam ze jem z nia. potem dawalam z reki. Kroliki potrzebuja duuuuzo czasu. Ale Wyobraz sobie drugiego czlowieka, nie dalabys sie komus glaskac po glowie po 5 dniach znajomosci. TAk samo z nauka czystosci. A twoj krolik zauwazyl ze jak Cie skubnie to Ty dajesz jej spokoj, zacznij ja szanowac i jej strachliwe male cialko i daj jej troche czasu i przestrzeni. MOzesz z nia gadac ruszajac ustami , jak zobaczysz ze krolik wogole sztywnieje jak podchodzisz z otwartymi oczami i uszami do tylu to raczej daj jej spokoj, no i pamietaj ze kroliki wola byc glaskane po glowie , a raczej pozniej pozwalaja na glaski po calym cialku.