Autor Wątek: Bazarki  (Przeczytany 28292 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Misokyaa

• Użytkownik
  • *
  • Moje króliki: Don Pedro Karramba i Pan Śledź
  • Za TM: Truffel, Fizia-Makrela
Bazarki
« Odpowiedź #40 dnia: Marzec 05, 2010, 15:18:24 pm »
ja myślałam o takich samych jak te "dziecko na pokładzie".

Proponuję jednak założyć inny temat bo tu sie robi OT, a mamy rozmawiać o bazarku.

Offline Tocha

• Użytkownik
  • *
  • Tam dom Twój gdzie królik Twój... I bobki jego ;)
Bazarki
« Odpowiedź #41 dnia: Marzec 05, 2010, 15:38:06 pm »
Na ebayu znalazlam kiedys takie cos
Tez zbieraja na ratowanie zwierzakow. Pomysl smieszny, i na pewno zmiescilby sie gdzies adres internetowy SPK. Taki znaczek mozna tez zalaminowac i od biedy przykleic go do szyby od srodka kawaleczkiem tasmy dwustronnej.
Ale naklejki na pewno lepiej by wygladaly, tzn. bardziej profesjonalnie :D

No i jakby sie udalo te naklejki zrobic, to mozna by je na bazaku chyba tez sprzedawac? Logo SPK chyba by nie bylo przeszkoda w 'handlu'?

A i jeszcze takie cos
Tu juz ktos sobie sam zarabia. To jest zwykla kartka zadrukowana domowa drukarka i zalaminowana. Tez smieszy pomysl. Dzieciaki moglyby sobie wieszac w pokoju na drzwiach ;)
U nas na forum tyle zdolnych osob, ze na pewno udaloby sie zrobic cos 100 razy ladniejszego i fajniejszego.

megana88

• Gość
Bazarki
« Odpowiedź #42 dnia: Marzec 05, 2010, 17:10:49 pm »
Ale mi chodziło bardziej o krótką informację o SPK. Wiadomo, że ludzie nie będa stali przy aucie i czytali, tak samo jak stałabym na czerwonym. Potrzebny krótki i chwytliwy przekaz. Co to jest, czym się zajmuje, chęć do współpracy itp itd. Dałoby się coś takiego wykombinować?

Offline Tocha

• Użytkownik
  • *
Bazarki
« Odpowiedź #43 dnia: Marzec 05, 2010, 17:29:45 pm »
Najpierw to by musialo byc jakies chwytliwe haslo, zeby w ogole czytali dalej. Albo smieszny obrazek :D Cos z humorem najlepiej. Bo inaczej to beda myslec, ze to reklama. Tak mnie sie wydaje...

megana88

• Gość
Bazarki
« Odpowiedź #44 dnia: Marzec 05, 2010, 17:46:19 pm »
Sam fakt, że cos jest na szybie przyciągnie uwagę, ale co napisać? ;/

Offline Hordra

• Użytkownik
  • *
Bazarki
« Odpowiedź #45 dnia: Marzec 05, 2010, 18:41:37 pm »
"Uszy przedłużeniem duszy" !
http://kroliki.net

"Króliki są wszędzie!"
http://kroliki.net

"Adoptuj uszate serduszko"
http://adopcje.kroliki.net

Oczywiście trzy inne =D
I nie tylko byłaby to reklama, ale znak dla nas, że spotkaliśmy innego uszomaniaka =D
Moje zdanie: krótkie, chwytliwe, może zabawne, które sprawi, że zapamięta się stronę a w domu na nią zajrzy =D

megana88

• Gość
Bazarki
« Odpowiedź #46 dnia: Marzec 05, 2010, 19:30:04 pm »
Super, tylko ja myślałam o tym, aby napisać co znaczy SPK, czym się zajmuje, jakie cele temu towarzyszą. Jeżdżę często po wsiach i tam ludzi są (przepraszam za wyrażenie) zacofani. Chciałabym w jakiś prosty sposób przekazać im, że jest coś takiego jak SPK, że można sie tu dowiedzieć wielu pożytecznych rzeczy, że można pomóc króliczkom.
A jeszcze tak pomyślałam żeby może podac swój numer kom i napisać na plakacie, że jeśli ktoś chciałby pogadać o króliczkach niech dzwoni i wtedy powiedzieć szerzej o SPK?

Offline Hordra

• Użytkownik
  • *
Bazarki
« Odpowiedź #47 dnia: Marzec 05, 2010, 19:33:00 pm »
To możnaby stworzyć dwa typy tych plaktów czy to naklejek =D

Bella

• Gość
Bazarki
« Odpowiedź #48 dnia: Marzec 05, 2010, 19:44:38 pm »
Dziewczyny robi tu się OT. Proponuję założyć nowy temat. To jest miejsce do pisania o bazarkach.

Offline Hordra

• Użytkownik
  • *
Bazarki
« Odpowiedź #49 dnia: Marzec 05, 2010, 19:53:08 pm »
Tak więc wszystkich zwolenników obklejania aut zapraszam do wątku: http://forum.kroliki.net/viewtopic.php?p=131263#131263

Offline Tocha

• Użytkownik
  • *
Bazarki
« Odpowiedź #50 dnia: Marzec 06, 2010, 14:00:35 pm »
Zachecona achami i ochami w innym watku ;) wystawiam mojego krzywuska :)

Jak widac jest to broszka. W przyblizeniu ma 7,5 cm wys.

Mam nadzieje, ze ten maly kulfon pozwoli dozbierac troszke grosikow na pomoc naszej forumowej Karolci.
Nie wiem jak to sie teraz ma odbywac. Dziewczyny juz na pewno wyjasnia co i jak.
Przesylke do szczesliwego nabywcy  :diabelek  biore na siebie.

Ale bedzie wstyd jak nikt nie kupi hehehe

Offline Misokyaa

• Użytkownik
  • *
Bazarki
« Odpowiedź #51 dnia: Marzec 06, 2010, 14:15:01 pm »
Tocha, jak to nikt nie kupi? Jest śliczne! Jeżeli nikt inny się nie zgłosi i ja mam się zajmować bazarkami, co jak powiedziałam zrobię z miłą chęcią to wysyłajcie mi na PW zdjęcia i opisy tego co możecie oddać, jak również jaka jest cena wywoławcza i czy koszta przesyłki bierzecie na siebie. Kiedy uzbiera się wystarczająca liczba przedmiotów, a Nuka z ais uzgodnią gdzie będą przesyłane pieniążki to wtedy otworzę temat :)

Przedmiotami na bazarek może być niemal wszystko, zaczynając od ręcznie wykonanych drobiazgów dla zwierzaków, ale też i dla ludzi jak i książka, figurka, maskotka, biżuteria itd.

Offline Tocha

• Użytkownik
  • *
Bazarki
« Odpowiedź #52 dnia: Marzec 06, 2010, 14:18:37 pm »
Misokyaa, ja pojecia nie mam jaka dac cene wywolawcza. Najlepiej wymysl jakas rozsadna, zeby ktos kupil i zeby kaska poszla tam gdzie powinna :)
Ja na razie mam to. Fotek ci juz nie bede wysylac.
Czyn swoja powinnosc :D

Offline miguelle

• Użytkownik
  • *
Bazarki
« Odpowiedź #53 dnia: Marzec 06, 2010, 14:23:48 pm »
a dziewczyny, czy ja jako osoba dzialajaca na forum moglabym takiego stworka kupic jak juz bedzie wszystko uzgodnione (tak, jestem malo inteligentna i rozgarnieta)? (bo sie w nim zakochalam od pierwszego wejrzenia :D)

Offline Hordra

• Użytkownik
  • *
Bazarki
« Odpowiedź #54 dnia: Marzec 06, 2010, 15:39:38 pm »
Pewnie tak =D Jak już będzie bazarek to stworek będzie do kupienia =D

nuka

• Gość
Bazarki
« Odpowiedź #55 dnia: Marzec 06, 2010, 16:29:36 pm »
Misokyaa, myśle, że skoro dla SPK to nie problem założyć konto dla bazarku to niech od razu wpłaty tam wpływają, tylko ais trzeba potwierdzić, że jest potrzeba założenia kolejnego kąta i osoby, która choć raz dziennie zerknie jakie są wpływy, za co i poinformuje o nich.
I zaczynajmy działać dopóki jest duch i chęci szczere

Offline Misokyaa

• Użytkownik
  • *
Bazarki
« Odpowiedź #56 dnia: Marzec 06, 2010, 16:39:11 pm »
nuka, czyli ty się tym zajmiesz, czy jednak nie? :) Bo jeżeli nie to trzeba będzie zacząć od znalezienia osoby, która się tym zajmie.

nuka

• Gość
Bazarki
« Odpowiedź #57 dnia: Marzec 06, 2010, 16:45:03 pm »
Ja mogę się tym zająć, konto mam prywatne, zaglądam na nie codziennie, mogę informować kto wpłacił i za co. Nie ma problemu. Ais pisała, że też nie ma problemu żeby założyć specjalne konto od razu SPK, tylko pytanie czy ktoś tam będzie miał czas na informowanie o wpłatach. To juz ais musi się wypowiedzieć.

Offline Misokyaa

• Użytkownik
  • *
Bazarki
« Odpowiedź #58 dnia: Marzec 06, 2010, 16:48:47 pm »
nuka, ale Ais powiedziała, że chętnemu da możliwość wglądu do konta i wszelkie kody, a ty jesteś akurat zaufaną osobą, więc nie będzie problemu.

nuka

• Gość
Bazarki
« Odpowiedź #59 dnia: Marzec 06, 2010, 16:55:14 pm »
no to nie ma problemu, twórz bazarkowy wątek i niech to już się zacznie dziać naprawdę a nie w teorii  :przytul