asica, pragnę uświadomić, że nigdzie nie podałam Twojego nicku, więc ciekawi mnie skąd twoje zarzuty o oczernianiu
Jedyne co mogę zrobić to zapewnić, że w żadnym aspekcie nie skłamałam, słowo "zła" specjalnie było napisane tzw. "pokemonowym pismem", ponieważ pisałam o moich odczuciach. Wiek natomiast to moje prywatne - jak widać mylne spostrzeżenie (a szkoda, bo myślałam, że młodzież ma w sobie odrobinę więcej kultury).
Jeżeli wciąż masz jakiś problem to jestem dostępna na PW, jeżeli dalej utrzymujesz że skłamałam w jakimikolwiek aspekcie to kopie naszych wiadomości są zapisane na skrypcie forum, na którym rozmawiałyśmy - możesz je wydrukować i zanieść na policję, jednak obawiam się że wtedy ja będę miała okazję oskarżyć cię o obrazę i łgarstwo.
Przepraszam moderatorów/administratorów za ciągnięcie OT, jednak atak był wymierzony w moją osobę.
Wracając do tematu, wciąż jestem za zorganizowaniem takiej akcji SPK, podobnież jak "Nie kupuj zwierząt na prezent" tak i wytłumaczenie, dlaczego SPK nie popiera nabywania zwierząt w takim miejscu.