|
tajniak
|
 |
« : Luty 10, 2010, 17:00:59 » |
|
W związku z reorganizacją działu Weterynarze na naszej stronie proszę was o umieszczanie tutaj polecanych przez was lekarzy weterynarii. Poprzedni polecani lekarze nie zostali przeniesieni do odnowionego działu ze względu na zbyt duży problem w zweryfikowaniu ich kompetencji, danych kontaktowych, adresów itd. Proszę w tym temacie umieszczać tylko i wyłącznie lekarzy weterynarii wraz z kontaktem do nich oraz informacją gdzie pracują (jeśli nie macie wszystkich informacji to i tak piszcie  ). Proszę nie powtarzać propozycji oraz ich tutaj nie oceniać - do tego będę tworzył specjalny temat w dziale "Komentarze", gdzie będziecie mogli oceniać lekarzy.  Jeśli w dyskusji użytkownicy forum stwierdzą, że lekarz jest godny polecenia wtedy go dodam do polecanych. Proszę również nie komentować tutaj zmian w dziale Weterynarze - do tego jest osobny temat.  Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
Administrator forum Redaktor działu Weterynarze
Mt 7, 3: "Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz?"
|
|
|
nuka
Użytkownik
imię królika: Nuka, Maluch i Toś
za tęczowym mostem: Dżekuś (22.02.2010) i 5 młodych wilczków
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 10, 2010, 17:07:32 » |
|
a naczelny lekarz SPK z Torunia? Doktor n. wet. Mirosław Krawczyk?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tajniak
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 10, 2010, 17:33:04 » |
|
A znacie może jego dane kontaktowe? Aktualne tylko bym prosił. 
|
|
|
|
|
|
Mt 7, 3: "Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz?"
|
|
|
dori
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 16, 2010, 20:00:00 » |
|
Polecam wspaniałego lekarza weterynarii dr. Karola Chłopeckiego . Pracuje w Przychodni ,,Pankracy " w Radomiu , ul. Maratońska 1 ,26-600 Radom tel. o48-3315276 www.pankracy.radom.plTo kolejny króliczy wet , dla którego leczenie naszych uszastych przyjaciół jest pasją. Lecznica czynna 24 godz , dysponuje też szpitalem dla zwierząt . Odkąd mam Kicusie leczę ja tam i nigdy sie nie zawiodłam. Polecam .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tajniak
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 16, 2010, 22:22:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blacky
Użytkownik
za tęczowym mostem: Timi
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 24, 2010, 23:54:18 » |
|
Lek. wet. Maciej Mikłusz - chirurg, choroby zwierząt egzotycznych Absolwent Wydziału Medycyny Weterynaryjnej SGGW w Warszawie (1995). Największa zawodowa pasja to chirurgia, tuż za nią opieka nad tchórzofretkani i małymi ssakami. Przyjmuje w Centrum Zdrowia Małych Zwierząt MultiWet na ul. Gagarina 5 w Warszawie. http://www.multiwet.com.pl/6201/index.html
|
|
|
|
|
|
Save The Earth - it's The Only Planet With Chocolate! ;>
|
|
|
|
tajniak
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 26, 2010, 17:54:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lena
Stały bywalec

|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 10, 2010, 21:27:23 » |
|
Chciałabym polecić lecznice "Mastif" w Nowym Dworze Mazowieckim. Już nie jednokrotnie mi pomogli. Pomogli gdy Fibik miał zator i jechałam do nich w nocy, odratowali doszczętnie złamaną łapkę Fuńka i wykastrowali Fibika bez zastrzeżeń. Myślę że to lecznica godna polecenia  Pełnią dyżury 24h na dobę, także w niedziele. Nowy Dwór Mazowiecki Paderewskiego 26 tel. 022 7754800 pon.-pt. 10:00 - 20:00 sobota 10:00 - 14:00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tajniak
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 10, 2010, 21:35:09 » |
|
Lena, przykro mi, ale obecnie nie polecamy lecznic, tylko polecamy konkretnych lekarzy. Jeśli możesz polecić konkretnego lekarza, to byłbym wdzięczy za podanie imienia i nazwiska.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lena
Stały bywalec

|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 10, 2010, 21:49:17 » |
|
Dokładnie jest to Pani Ewa Dunal wraz z Dariuszem Traczykiem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tajniak
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 15, 2010, 09:13:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
realia
Użytkownik
imię królika: Iskierka vel Titi, Diablica, Niluś i Dyzio :)
za tęczowym mostem: Tfu tfu - odpukać
ZMIANA NR GG :)
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 02, 2010, 14:54:14 » |
|
Ja z kolei bardzo gorąco polecam dr Tomasza Niklewicza z Poznania, jak do tej pory tylko jemu ja i moje 4 dupki ufamy  To nazwa lecznicy w której przyjmuje: Lecznica dla Zwierząt HOMEOPATIA ul. Wawrzyniaka 41 Poznań tel. 061 843 23 53 poniedziałek-piątek 11-19 sobota 11-15 niedziela i święta 18-19 Tajniak - chcę polecić tylko Niklewicza, a nie Czerwińskiego (Czerwiński i jego Syn sa właścicielami). Nie wiedziałam jak to napisać, wybacz proszę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tajniak
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 02, 2010, 17:26:30 » |
|
A ma może stronę internetową?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
realia
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 02, 2010, 20:15:49 » |
|
Oczywiście http://www.lecznica-homeopatia.pl/Tylko druga siedzibę mają w Komornikach, tam przyjmuje Czerwiński z kolei. Dlatego podałam namiary na Wawrzyniaka, czyli tam gdzie przyjmuje dr Niklewicz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tajniak
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 02, 2010, 20:31:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
realia
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 02, 2010, 20:45:00 » |
|
Dziękuję  Masz bobka ode mnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tajniak
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 02, 2010, 20:49:07 » |
|
No to teraz rozpisz się o tym wecie w tamtym temacie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nakiti
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpień 18, 2010, 00:41:03 » |
|
ja w Poznaniu polecam lekarza weterynarii pana Pawła Botko:) Ludzie przyjeżdżają do niego z różnych części nawet Polski (pracuje tam jako wolontariuszka). Ma świetne podejście, człowiek z pasją, zawsze chętny do rozmowy i odpowiadania na pytania, za większość wizyt NIE BIERZE PIENIĘDZY! - zawsze się tylko uśmiechnie i powie coś śmiesznego.
przyjmuje w dwóch miejscach: od 9.00 do 14.45 w Poznańskim Ogrodzie Zoologicznym w Dziale Ptasi Azyl, ulica Krańcowej 81. od 18 do 22 w Kamionkach we własnej lecznicy "Arka Noego", ulica Szafirowa 52 tel. (0-61) 898-07-13
Lecze u niego moje uszaki od kiedy tam pracuje i nie mam zamiaru już nigdy, nigdzie więcej z nimi jeździć, tylko do niego:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|