Biedne futrzaki
.
Horda zapożyczyłam Twój banerek. Wrzuciłam info na forum
http://gryzonie.info/index.php , znalazłam go kiedyś przez przypadek, może ktoś się odezwie.
Info z dogomanii, wklejam :
"Zdjęcia w albumie zostały zrobione miesiąc temu,gdy ta akcja ruszyła.Są dla pokazania skali,że tak powiem,ponieważ sprawę wrzuciłyśmy dopiero teraz na fora królików i świnek,ponieważ wcześniej nie mogłyśmy ich zabrać (poza jedną świnką,która jest u mnie). Inspektorzy Straży dokonali teraz inwentaryzacji ile czego jest,płci nie ustalimy dopóki nie zostaną zabrane,bo po prostu nie ma warunków na sprawdzanie wszystkiego w garażu.. Gdy tylko poznam dokładną liczbę z każdego gatunku dam znać.
Dziękuję za szybki odzew z forum króliczego i świnkowego I wszystkim,którzy też nam pomagają
I jeszcze jedna informacja,zwłaszcza dla osób chcących dać DT.Z garażu zabieramy TYLKO zwierzęta.Bez klatek,akcesoriów itp.Mimo,że zwierzaki na zdjęciach mają klatki,zaręczam,że nawet gdybyśmy mogli je zabrać,i tak do niczego by się nie nadawały..Podczas czyszczenia kuwety dosłownie rozpadały się w rękach..Dlatego osoby chcące dać tymczas muszą zadbać o lokum we własnym zakresie."