Cuni Crispy jest OK, ale tylko sporadycznie jako dodatek
Ja zaznaczyłam CC - daję Zuzi prawie rok, wszystko jest ok. Zdrowa, dobrej jakości, tyle że trochę droga, ale lepiej wydać kilka złotych więcej na karmę, niż kilkaset na leczenie chorób układu pokarmowego albo zębów. Jeśli chodzi o CP, to ona chyba weszła w zastępstwo DC?
Belle, Vitakraft to karmy ładnie opakowane ( i ładnie kosztujące
), ale wbrew pozorom wcale nie tak dobre jak Cuni Complete, czy Cuni Pro. Po pierwsze są to mieszanki, czyli zawierają nieodpowiednie składniki, a po drugie nie mają odpowiedniego składu, także można kupić króliczkowi raz na jakiś czas małą paczuszkę, jako specjalne smakołyki (chociaż właściwie jest to nieopłacalne, a na dodatek niektóre z karm to typowe ziarniste mieszanki, chociaż są także takie w formie granulatu z jakimiś dodatkami), ale nie polecam karm Vitakraftu jako pokarmu podstawowego. Ale przyznam, że w okresie, gdy nie wiedziałam skąd wziąć CC (problemy niedoświadczonych właścicieli z ambicjami na bycie ideałami
), dawałam Zuzi Vitakraft. Jadła jak szalona, ale mimo to nie pozostałam przy tej karmie. CC jest nieporównywalnie lepsze, zdrowsze i tańsze przy okazji