Musta, o ile pamiętam to Emil zareagował tak samo jak na Cuni Pro - dopadł do miski z nadzieją na cos dobrego a napotkał "to" i miał dosłownie taką chwilę zadumania po czym odsunął się i przesunął miskę pyskiem.
Za to na Cuni Indoor ku mojemu zdziwieniu nie wybrzydzał wcale oO
Niko natomiast je wszystko łącznie z kapciami i kartonem (podejrzewam go również o obgryziony dywan i tapetę -.-'') kiedy tylko się zorientuje, że miska pusta a do następnego posiłku jeszcze pół dnia.
Co prawda, o ile mnie pamięć nie myli, CP zjadł może jedną pałeczkę po czym stwierdził, że więcej nie ruszy i rzucił się na siano...
A CC jak go głodem morzyłyśmy to zjadł, o ile pamiętam, ale mając dwie miski - jedną z Cuni Indoor pomieszanym z Vitapolem a drugą z CC nie muszę chyba pisać, na którą się rzuci
To bestia z natury wszystko żerna i obawiam się, że tylko by na tym przytył, bo najpierw opędzlowałby miskę Emila a potem swoją, podczas gdy Emil nie jada CC.
A jest duża różnica w wyglądzie i zapachu między CC a CP?.
Na temat zapachu mało co pamiętam, wiem, że CC ma drobniejsze granulki niż CP, gdzie te granulki są bardzo duże (nie wiem czemu kojarzy mi się z chromosomami >D coś jest ze mną nie tak>D ).
CP kojarzy mi się natomiast z zapachem kiszonki, CC nie pamiętam jak pachnie >D