Nie rozumiem Waszej reakcji. Nie tylko ja się śmiałem z tego, a poczucie humoru ma każdy inne. Nie wiem czemu się tak czujecie obrażone szczególnie, że to wszytko generuje głupi skrypt, któremu można wskazać każdą stronę.
Wybaczcie ale nigdy nie będę się śmiała ze słownictwa z rynsztoka...
No tak ale czy ja użyłem takiego słownictwa czy może ten translator?
Prosze żartowac z siebie, a nie pracy innych ludzi. I wtedy sie śmiać i problemu nie ma.
Jak zwykle źle rozumiecie moje słowa.... Czy ja wyśmiewam Waszą pracę? Śmieję się z takiej przeróbki strony, a tam nie było napisane "Grupa Adopcyjna .... zamiast pracować" (w wielokropek wstawcie sobie co chcecie) tylko były wrzucone losowo w różne miejsca przekleństwo. Nie wiem skąd taki atak na moją osobę skoro ja ani trochę nie zaatakowałem Was, ani Waszej pracy.
A śmiać się też można było z mojej pracy - wystarczyło wejść do działu Weterynarze i też się można było pośmiać. Chętnie bym się pośmiał razem z Wami, no ale cóż lepiej zaatakować kogoś niż spróbować zrozumieć intencje tej osoby (zresztą już mogłyście się nauczyć tego, jeśli chodzi o mnie, poprzez dyskusje na forum wewn.).