Forum stowarzyszenia,które ma docelowo pomagać naszym małym uszakom zamieniło się w forum dla niedorozwinietych emocjonalnie kobiet ( nie chcę być szowinistyczna,ale 90% płci żeńskiej siedzi tutaj),których całym zajęciem jest rozpływanie się nad uroda królików,ale głębsze treści to z tego nie płyną
wybacz, jestem kobietą, uszaki to MOJE zwierzaki, nie psy, koty, węże ale uszaki, zachwycam sie ich urodą bo wszystkie sa przecudne, dzielę z forum jednoczesnie obowiązki zowodowo-rodzinno-koleżeńskie i nie widze w tym niczego złego.
Uważam, że czasami udaje mi sie poradzic coś opiekunowi uszatego cudeńka, który akurat jest w potrzebie i nie uważam, że siedzę tu na forum dla zabicia czasu, więc to stwierdzenie, ze siedzą tu kobiety niedorozwiniete i głębsze treści z tego nie płyną uważam za niesprawiedliwe, wręcz obraźliwe
Wybacz, nie dam DS Buli, bo mam swoje trzy uszy i od wczoraj jednego malca na DT.
Jeżeli wartościujesz użytkowników forum tak jak to przedstawiłaś to sorry, nie mamy o czym rozmawiać