Shaiya garść to chyba trochę za dużo (no i dość mało precyzyjne - garść garści nie równa
) Syp po 2 łyzki rano i wieczorem i to będzie w sam raz.
Co do Tadzia on nie chce jeść ani Vitapolu, ani Megan ani CP. Pierwszego dnia zjadł jedną pałęczkę CP a potem nic. Głodówki mu robic za bardzo nie mogę, bo on nie je zbyt duzo sianka, a cos jeśc musi. Z ręki to on w ogóle nic nie je - już wiele razy coś (zieleninkę) mu podawałam i tylko powąchał a jak przed nosem połozyłam, to zjadł. Także ta metoda też odpada. Apropo ostatnich pytań, to raczej nie planuję póki co zostawić Tadzia. Kontaktów z Pusiem nie ma żadnych, bo obydwaj sa niekastrowani i nie chcę ryzykować. No i od września będzie z nami Liska i to trochę za szybko jak na tak szybkie "rozmnożenie". Tzn pod koniec maja 1 króliczek, pod koniec lipca juz 2 i na początku wrzesnia 3
Także póki co nie bierzemy tego pod uwagę, ale wszystko sie okaże.
[ Dodano: Wto Sie 04, 2009 9:42 pm ]Rokiowca, ale jest ileś osób z Katowic i okolic. Nie możesz poprosić, żeby dali Ci na spróbowanie np 10-20 granulek? To będzie na pewno zdrowsze dla twojego króliczka i mysle, ze znalazłyby sie osoby, które by sie zgodziły. Posuzkaj aktywnych osób z Katowic i zapytaj.