Aurinko, steryd na wszelki wypadek??
Jak wystepuje silna reakcja alergiczna na jakis sklad szczepionki,a w przypadku myxovacu sa to uogolnione obrzeki to nalezy podac duza dawke sterydu
Ja wiem,ze to glupie ale ja sie nie zajeciach z peditarii tyle nasluchalam o skutkach szczepien,ze jestem przerwazliwona.Z dzieckiem bym sobie poradzila w takiej sytuacji ale z krolikiem? On mi nie powie ,ze cos mu dolega
Ciapusia, zeby nie bylo. Ja tez Juniorowi podaje CC albo DC.Ale moj poprzedni krolik byl karmoniy miesznka,i nikt mi nie mowil,ze jest to wielki blad.A dr Bielecki,powiedzial tylko,zebym wybiarala te lepsze jakosciowo miesznaki np firmy versele-laga.Tam nie ma kolorowych kulczek,tylko te same skladniki ktore sa 'zmielone' w granulacie'.Pusiek na takie diecie przezyl 9 lat bez wiekszych problemow ze zdrowiem i cekro tez zjadal.
U tej pani doktor bylam po raz pierwszy,i tak tylko napisalam tej zdanie nt zywienia.Ona nie ma pewnosci co jest 'zmielone' w granulacie ,czy nie sa to np odpady.W mieszance jestes w stanie zoabczyc w jakis 'stanie' sa sklaniki, a w granulacie nie.Ale mowa jest o miesznace z 'wyzszej 'polki.Ale oczywiscie mieszanka czy granulat ma byc tylko malym dodatakiem do diety krolika.