O ja **********. Bardzo wielkie sory - pomyliłam terminy. Impreza nie jest w sobotę tylko w niedzielę. Strasznie was przepraszam. Mam nadzieję, że się jeszcze nic nie stało. Jeszcze raz bardzo przepraszam - byłam w szkole i w momencie pisania postu gadałam z koleżanką :zona: ).
Posumowując :
IMPREZA JEST W NIEDZIELĘ - 19.VI.2005 r. - rozpoczęcie o godzinie 15.00, zakończenie około 20.00. Miejsce to teren Muzeum Lotnictwa w Czyżynach, dokładnie aleja Jana Pawła II 39.Mama zdeklarowała się odstąpić nam kawałek "ziemi". Chodzi tu oto, że musimy zorganizować sobie stolik, krzesełka i co tam jeszcze będzie potrzebne. W zwąizku z tym, że nie będę sama to przyjadę na miejsce razem z mamą, jeszcze przed wszytskim. Powinnyśmy być koło południa. Jednak myślę, że jak spotkalibyśmy się o 14.00 wystrczyłoby. Wiem, że udało by się wszysto nawet 10 minut przed imprezą, ale... myślę, że jak się lepiej zapoznamy przez tą godzinkę to wszytsko przyjemniej pójdzie. Może uda mi się przekonać mamę do jakiegoś dobrego miejsca na nasze stanowisko
.
Nie bardzo mam jak drukować broszurki, ze względu na tatę (wrr...). Jednak dostałam od Kasi sporo plakatów (tych zwykłych, ze str. SPK, jak mi jeszcze drukarka szwankowała, za co chciałam Kasi jeszcze raz podziękować) i jeżeli to coś da to mogę je bez problemu przynieść. Wezmę też 30 deklaracji członowskich.
Azi...lepiej pisz na gg (4474951) albo zadzwoń do mnie do domu (685-02-06). Jutro będę w domu od 15.15-18.30 i od 20.30 do tąd do kąd nie będę spać :hehehe:.
Czy ktoś mógłby zająć się plakatami, krzesłami, stolikami i może jakimś napisem dużym?? Noi trzeba być doszkolonym w formie prawnej i członkowstwie SPK.