Jak się pogoda poprawi to sprawdzę tam co się dzieje.
[ Dodano: Pon Maj 19, 2008 7:27 pm ]Sytuacja wygłada tak.
BUDYNEK:Przy Jelieniogórskiej 2 jest siedziba "Uczniowskiego Klubu Piłkarskiego "Pogoń" Wrocław". Jest zamknięty, zakurzony, zabrudzony, ale widać, że urządzony. Zdaje się, że tam nikt nie przychodzi. Jest skrzynka na listy, ale dopiero teraz sobie uświadomiłem, że przecież można było zerknąć czy ktoś odbiera listy
OGRÓD:Do budynku przylega ogród porośniety półmetrową trawą z dróżką gdzie nie ma trawy. Na trerenie znajdują się KRÓLIKI i kot. Znajdują się tam śmieci typu deski, kartony. Na posesje da się wejść przez niezabezpieczony otwór na drzwi ogrodowe (drzwi nie ma). Nie wchodziłem.
KRÓLIKI:Doliczyłem się stadka od 4 do 5 królików. Jeden wyglądał na takie większego. Inny z kolei na 2-4 m-c. Ile dokłanie? Nie wiem. Wyglądały na zdrowe, bez zaropiałych oczów, sierść brązowo-szara piękna.
DOKUMENTACJA:Mam zdjęcia królików. Jak znajdę czas to je wrzucę.
REFLEKSJE:Ktoś pewnie kiedyś tam hodował króliki no i wyszły z klatki. Króliki biegają samopas i mogą wyjść na ulicę! Ich pożywienie to trawa, picie - nie mam pojęcia.
Jak jakieś pytania to pisać.
[ Dodano: Pon Maj 19, 2008 7:33 pm ]Jak ktoś w imieniu SPK napisze list to mogę go wydrukować i podrzucić, a nawet przykleić na drzwi wejściowe.
[ Dodano: Pon Maj 19, 2008 7:38 pm ]Te króliki z zaropiałymi oczami i biegunkami to może już w tej trawie leżą i stąd ten kot.
[ Dodano: Pon Maj 19, 2008 7:49 pm ]Jutro wyjeżdżam, więc po drodze mogę coś jeszcze zajrzeć, albo wrzucić do skrzynki lub przykleić (tak jak w tych serialach Policja dla zwierząt w...
).