Ciesze się że temat tak się rozwinął i właśnie o to mi chodziło, że ja rzucam temat a osoby, które się na tym znaja od strony technicznej czy prawnej dalej sie tym zajmą. Jeżeli ten sposób nie wypali może ktoś wymyśli coś innego zgodnego z prawem itd Fajnie jeśli mój pomysł posłuży jako inspiracja do czegoś co wypali, to już nieważne. Ja kierowałam sie tym, że często dostaje od znajomych jakieś prezentacje na rożne tematy np ostatnio dostałam prezentacje mówiąca o raku piersi i prośba o przesłanie dalej... aby każdy zdał sobie sprawę jak wiele kobiet ta choroba dotyka. Nie mamy prezentacji ale krótki apel uświadamiajacy ludziom jak wiele krzywdy spotyka zwierzęta z ich rąk. Miało być bez załączników więc jest, kto chce ten otworzy. Podobny list był ostanio przesyłany o pomoc dla dziecka na operacje raka mózgu, tylko tam chodziło o to że każde przesłanie dalej wiadomości daje tej rodzinie jakieś drobne pieniądze od sponsorów. Jak prawnie jest traktowany taki list? Nie było tam żadnej informacji o tym że wiadomość została przesłana zgodnie z jakimś prawem... ten sam list krążył potem po gg.