Ja już na forach o królikach widziałam różne rzeczy. np. 24-latka podająca królikowi do picia alkohol, która uważa, że to całkiem zabawne bo królik to przecież lubi (och! jest taki wyjątkowy!) Kiedy zwróciłam jej uwagę ostro mnie zjechała i wyśmiała "że uważam się za mądrzejszą od weta, który powiedział, że królikowi nic nie będzie" dodam jeszcze, że poszczuła mnie swoim ułomnym facetem. Poza tym, jak facet koło 40dziechy podrzucił królika mojej ciotce do ogrodu - zatem, czy nie-nastolatki są ok? Zdecydowanie nie, wiek zwyczajnie nie gra roli. A jeśli już taki dzieciak w wieku 11 lat rejestruje się na forum, żeby się nieco dowiedziec to bardzo dobrze o nim świadczy, a tu na dzieńdobry zostaje zjechany bo pytanie było za głupie. To normlane, że ludzie w tym wieku zadają przedziwne pytania, typu czy przez żołądek da się zajsc w ciążę" ale takie fora są od tego żeby na nie odpowiadac, nie są zastrzeżone tylko dla dorosłych. A co do pytań typu - "skoro jest chory to może go wyrzucę?" - takie pomysły biorą się tylko i wyłącznie od rodziców, którzy nie chcą miec problemu i wpajają takie debilstwa do głowy. Dzięki temu, że te dzieciaki tu piszą i radzą się w tej sprawie, mają szansę przejścia poprawnej socjalizacji! Byc może ta popawna socjalizacja może się dla nich odbyc tylko tu. Zgłaszają tu swoje wątpliwości - według mnie to zupełna rewelacja, zwłaszcza jeśli jako wsparcie mają tylko bezdusznych i upośledzonych rodziców, którzy nie potrafią im przekazac jakichkolwiek wartosci.