Ja byłam w dwóch ciążach i w oby dwóch miałam robione testy na TOXOPLAMOZE i były negatywne , czyli nie miałam nigdy nawet kontaktu z chorobą , ale zwierzaków nigdy bym nie oddała , nawet nie było takiej możliwości i już , uważałam tylko bardziej na odchody i czystość myłam wszystko ACE i w rękawicach gumowych i urodziłam dwoje zdrowych dzieci , co do alergii to według mnie musimy odróżnić ,
alergie od astmy , Astma to choroba nie można z niej już się wyleczyć i naprawdę trzeba uważać , bo może poważnie zagrażać życiu , w alergii jest zupełnie inaczej , można odczulać i w 80% rezultaty są bardzo pozytywne , z tym ,że lekarzom bardziej na rękę leczenie i podawanie leków niż odczulanie ( więcej kosztuje ale za to potem pacjent nic nie potrzebuje )
Moja córcia miała nie tolerowała glutenu i lekarz kazał odczulać w taki sposób jakbym dopiero wprowadzała do diety niemowlęcia nowe posiłki , została odczulona w 100% , także wiem ,że można z tym ,że lekarzom się po prostu nie chce tracić czasu nad pacjentami