Z moich oględzin wynika, że nie zapłacili Sylwia i Pan_Królik. Już do nich piszę
Ja zapłaciłam, w dniu 20.02.2015r. zrobiłam przelew na 100 zł (faktyczna kwota za wylicytowane rzeczy 67 zł). W pierwszym podsumowaniu kto zapacił jestem uwzględniona, później mnie ktoś zgubił.
Do dziś na konto wpłynęły przelewy od (w kolejności księgowania) :
Sylwia - 100zł ; nasza MISTRZYNI gdyż wpłata od niej wpłynęła już 20.02.
.
Joak - 45,00
Joac - 170,00
Kamulka84 - 38,00
B.O. - 58,00
MAAARGARETT - 20,00
B.O. - 10,00
Graszka - 20,00
Solvieg - 13,00
Bogusława B. (kto to ) - 30,00
Aguleks - 20,00
Justyna - 25,00
MAS - 10,00
Amonaria - 17,00
MonikaR - 169,00
PP ( Sandra G.) - 50,00
Tak, oczywiście : Sylwia wpłaciła ! i to jak widać powyżej - jako pierwsza
Faktycznie, podczas kopiowania ta informacja się zgubiła w kolejnych aktualizacjach, za co najmocniej przepraszam.
Ja wczoraj odebrałam mućki z bacówki - oczywista oczywistość, że już kilku dawno nie ma
Co do wpłat to chyba jeszcze nie wszystko do Was dotarło?
Nieładnie ze strony tych co licytowali i nie zapłacili
Ja np. zapłaciłam miesiąc temu i jakoś tak wyszło, że mojej wpłaty chyba nie widać na koncie
Mogę już tylko przesłać dowód wpłaty z banku komu mogę to przesłać, żeby sprawdzić co się z tym przelewem stało?
Na informację Solaris z poczty e-mail, właśnie sprawdziłam:
Kochana Solaris
Jest wpłata ! ale z tytułem jedynie jako "dolnośląskie darowizna" , bez wpisu że na giełdę, bez wpisu, że to też WO i bez podania nick-u ....
Więc przepraszam, ale nie skojarzyłam, zdążyłam się nawet ogromnie uradować z niespodziewanej dodatkowej wpłaty, a tu proszę i przelew na giełdę i na WO
Dziękuję kochana !
W dniu 16.03. dotarł również przelew od Pana Królika, czego nie zdążyłam jeszcze zaktualizować.
Dziękuję
Natomiast zgodnie z wolą Pana Królika, wylicytowane przez niego kubeczki już w czwartek, w dniu 12.03.15, przekazałam osobiście, w obecności Integry
w ręce Sicci prowadzącej Gabinet Weterynaryjny Synergia w Bytomiu
I tym samym, chyba dotarły już wszystkie wpłaty ?