Zapraszamy do programu Adopcji Wirtualnych. Więcej informacji tutaj.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rzekłabym, że BARDZO się zmienił
Absolutnie nie! Świat się zmienia... Gandalf też się zmienia... Jest po prostu teraz srokatą, baranią samiczką
Aguleksie to nie problem ?
Cytat: joac w Styczeń 26, 2015, 11:49:25 amRzekłabym, że BARDZO się zmienił : : :Za te zajęcze , to dopiero ancymonki
Cytat: Aguleks w Styczeń 26, 2015, 10:36:13 amCytat: magda24 w Styczeń 26, 2015, 10:32:28 amAbsolutnie nie można! Czy potrafiłabyś się oprzeć tym klapniętym uszkom tym grubym baranim pampuszkom Nie, nie mogłabym. Tylko nie wiem czy moja psychika wytrzyma. Jakieś spotkanie grupy wsparcia albo coś...w stylu: Anonimowi Baranofile by się przydało. Fakt, należy regularnie organizować spotkania BB (Baran Bunny) Gandalfik, już nie może się doczekać nowego domku, ekhm troszkę wyliniał przez co zmienił mu się kolor futerka, ale chyba to nie problem
Cytat: magda24 w Styczeń 26, 2015, 10:32:28 amAbsolutnie nie można! Czy potrafiłabyś się oprzeć tym klapniętym uszkom tym grubym baranim pampuszkom Nie, nie mogłabym. Tylko nie wiem czy moja psychika wytrzyma. Jakieś spotkanie grupy wsparcia albo coś...w stylu: Anonimowi Baranofile by się przydało.
Absolutnie nie można! Czy potrafiłabyś się oprzeć tym klapniętym uszkom tym grubym baranim pampuszkom
yhy Wybiega z zagrody, żeby udziabać Olę, po czym od razu zwiewa z powrotem, jak gdyby to nie on
Znęca się nad nimi