Witam
Mamy z uszatym kilka paczek ziółek, ale...czymże jest kilka paczek dla łakomczuszka?
Dlatego przy okazji wielkich porządków postanowiłam zdobyć fundusz na zapas ziółek, żwirku który za jakiś miesiąc się skończy czy inne królicze potrzeby, może nawet parę złotówek wpadnie do skarbonki na furminator? Jeśli uzbierane pieniążki na to pozwolą, to chętnie zorganizuję jakąś paczkę potrzebującym uszakom
Przepraszam za kiepską jakość fotek (robione kalkulatorem
) oraz za pogniecione ciuszki. Wszystko przed wysyłką jest prane i prasowane. Paczuszki zawsze są odpowiednio zabezpieczone, a koszt wysyłki jest zgodny z cennikiem Poczty Polskiej. Przewidujemy z uszatym małe gratisy i/lub rabaty, nie tylko do wielkich zamówień
W razie jakichkolwiek pytań- piszcie śmiało. Chyba wystarczy tego wstępu, zapraszam na zakupy!
1. Brązowa bluzeczka z kwiatowym motywem, tył gładki i lekko przezroczysty- podobnie rękawy. Dekolt chwyciłam niteczką, bo był za duży, można więc dopasować go do siebie, po niteczce nie będzie śladu. Rozmiar S/M. Prawie nieużywana. Cena: 10zł
2. Torba w etnicznym stylu. Nie wiem skąd wzięła się w mojej szafie
Nigdy jej nie użyłam. Nie jest wykonana jedynie z materiału, środek jest jakby...szeleszczący? Nie wiem jak to trafnie opisać. Cena: 10zł
3. Czarna bluzeczka. Dobrej jakości materiał. Na metce jest L, ale wg mnie zdecydowanie S. Jest w bardzo dobrym stanie. Cena: 6zł
4. Bluzeczka z rękawem 3/4, czarna. Rozmiar S/M. Cena: 5zł
5. Biała, ciepła bluza z "misiem" w środku. Kaptur z futerkiem (odpinanym). Prosze pytać o wymiary, na metce jest XXL, ale zdecydowanie nie jest to taki rozmiar. Raz założona. Kupiona za 89zł- oddam za 50zł
6. Koszulka nocna F&F w kolorze delikatnego różu. Rozmiar M. Nieużywana. Cena: 10zł
7. Spódniczka, kolor ciemny brąz, który na zdjęciu wyszedł beznadziejnie i blado
Materiał miły w dotyku, niezniszczona, mało używana. Cena: 8zł
8. Bluzeczka w paski. Rozmiar S. Dobrej jakości materiał, bluzka w bardzo dobrym stanie. Cena: 5zł
9. Sweterkowa, szara bluzeczka. Mało używana. Rozmiar S/M. Cena: 5zł
10. Oldschool'owa jeansowa kamizelka, w świetnym stanie, rozmiar nie podany- proszę pytać o wymiary. Cena: 20zł
11. Koszula Fishbone. Rozmiar z metki M, moim zdaniem S. Z delikatnym dodatkiem złotej nitki. Cena: 10zł
12. Srebrny łańcuszek typu kolia. Sprawia wrażenie plecionego z dwóch, ale pleciony jest z trzech. Solidne zapięcie, raz założony. Cena: 50zł
13. Cieniowana, sztruksowa, długa spódnica. W bardzo dobrym stanie. Rozmiar S. cena: 11zł.
14. Brązowe, zamszowe szpilki. Piękny, ozdobny łańcuszek. Materiał i wykonanie świetnej jakości. Rozm. 40. Bardzo mało używane. Na jednym obcasie jest maleńkie otarcie (ostatnie foto), widoczne jedynie z bardzo bliskiej odległości, kolor obcasa doskonale to maskuje
Cena: 80zł
15. Beżowy/ kremowy sweterek, rękawek 3/4. Mało używany. S/M. Cena: 15zł
16. Minióweczka, rozmiar XS/S. Mało używana. cena: 5zł
17. Bluzka moro, S/M. W bardzo dobrym stanie. Cena: 10zł
18. Pastelowy sweterek, raz założony. Dopasowuje się do sylwetki i ładnie ją podkreśla
Rozmiar M. Cena: 30zł
19. Srebrny pierścionek motylek. Ciemne kamyczki są koloru ciemnej czerwieni, niestety nie widać tego na zdjęciu. Nie nosiłam go, niestety jest za luźny
Rozmoaru jeszcze nie znam, ale w razie potrzeby się dowiem
Cena: 19zł
20. Zielona piżamka: top+spodenki. Rozmiar S/M. Nowiutka. Cena: 14zł
21. Czarne sandałki, raz/dwa założone. rozmiar 39. Cena: 25zł (Pudełko to jedynie pomoc do fotek, tego od prezentowanych bucików nie znalazłam).
22. Spinka do włosów. Nieużywana. Przydatna np podczas sprzątania i mycia króliczej klatki
Cena: 4zł
23. Białe spodenki w paseczki Camaieu. Bardzo dobry stan. Cena: 12zł
24. Sukienka, dół asymetryczny. ładnie dopasowuje się do sylwetki. Założona raz i to na krótko. Rozmiar z metki 38. Cena: 80zł
25. Różowa bluzeczka. Rozmiar S. W bardzo dobrym stanie. świetny jakościowo materiał
Cena: 8zł
26. Szary top, nowy. rozmiar XS/S. Cena: 10zł
27. Torebka. Kolor to piękny, głęboki, ciemny fiolet- zdjęcie ukazuje go jednak jako jaśniejszy niż w rzeczywistości. Wnętrze w panterkę, z przegródką na zamek, która jest dodatkowo kieszonką. Na zewnątrz, z tyłu, kieszonka na zamek. Użyłam jej max 3 razy, na krótko- nie jestem typem kobiety z torebką
Ale przyznam, że całkiem wygodna i pojemna. Jedyny minus to maleńkie skazy, których nie zauważyłam kupując. Są to malutki ubytki materiału. Nie widać ich, bo znajdują się z tyłu i to nisko. Są naprawdę małe i dlatego ciężko było uchwycić je wyraźnie na zdjęciu. Dałam za nią 70zł, oddam za 45zł.
i wspomniane drobne ubytki
28. Torebka "wyjściowa". Na wesele czy inną studniówkę
Raz użyłam. W nienaruszonym stanie. Czarna. Cena: 26zł
29. Czarny zegarek. Unikatowy model. Kupiony za granicą. Dostałam w prezencie więc nie posiadam pudełka czy dowodu zakupu/ oryginalności. Nie przejmujcie się fotką, bransoletka nie jest jakaś tam wielka, taki mój urok i mam po prostu bardzo chude łapki. Cena: 200zł
30. Cień do powiek Oriflame w słoiczku. Rozświetlający, delikatna zieleń. Nieużywany. Cena: 12zł
31. Wosk miodowy Sally Hansen. Używałam takiego- byłam zadowolona. W zestawie wosk, plastry, szpatułki, instrukcja (inglisz i espaniol, ale od czego są internety
) oraz żel łagodzący ( działa
). Zestawik oczywiście nowy, nieużywany, jedynie pudełko może być nieco spracowane transportem. Cena: 20zł
32. Niebieski lakier pękający od Avon. Raz użyty. Cena: 6zł
33. Nowiutki lakier od Avon. Odcień Velour. Cena: 5zł
34. Nowy żel pod prysznic Avon, fiołek&liczi. Cena: 5zł
35. Little Black Dress, 50ml, wersja bez atomizera. Nowa. Cena: 25zł
36. Zestaw Little Black Dress- roletka+balsam do ciała. Nowe. Cena: 15zł
37. Kremowy żel pod prysznic. Malina i orchidea. Nowy. Cena: 4.99zł
38. Cytrusowy żel pod prysznic. Nowy. Cena: 4.99zł
39. Szampon+ odżywka do włosów dodające objętości. Nowe. Cena: 15zł
40. Pogromca cellulitu
Nowy. Cena: 19zł
41. Outspoken Fresh by Fergie, 50ml, zafoliowana. Cena: 50zł
42. Fleur, 50ml, zafoliowana. Cena: 40zł
43. Pure O2, 50ml, nie jest zafoliowana, ale jest nowiutka. Cena: 30zł
44. Zestaw Today (perfuma 30ml, krem do ciała i perfumetka), nowe. Cena: 60zł
45. Nowy cień do powiek Oriflame, Copper Plum. Cena: 6zł
46. Top coat zmieniający każdy lakier w matowy. Raz użyty. Cena 7zł
47. Świecące diabelskie różki, różowe. Działają oczywiście. Cena: 4zł
48. Paletka do farb. Nowiutka. Cena: 5zł.
49. Skarbonka. Bardzo ładnie wykonana. Cena: 13zł
50. Cień do powiek Aquadelic. Ledwo muśnięty aplikatorem. Posiada duże lusterko i aplikator- jeśli ktoś sobie życzy to mogę dołączyć nowy, identyczny. Na moim foto wygląda blado, dlatego załączam link do lepszej fotki. cena: 12zł
i link:
http://szafa.pl/c4761090-poczworne-cienie-do-powiek-aquadelic-avon.htmlPewnie zapomniałam czegoś dopisać, podać jakiegoś rozmiaru czy innego szczegółu. Pytajcie śmiało. Zapraszamy!!
**Niektóre zdjęcia wyszły wieeelkie, próbowałam poprawić, ale efekt marny. Jutro spróbuje to zmienić