PRZEKAŻ NAM SWÓJ 1%! Nr KRS: 0000237887
Cytat: chlup w Styczeń 29, 2014, 21:37:06 pmKsiążki od joac dziś dotarły Dziękuję bardzo Zgodnie z opisem na aukcji takie fajne:oczytane mocno No są oczytane, sama je parę razy czytałam - mam nadzieję, że nie rozczarowały Cię swym stanem?
Książki od joac dziś dotarły Dziękuję bardzo Zgodnie z opisem na aukcji takie fajne:oczytane mocno
A do mnie dziś dotarła książka Pascala/Okrasy. Nie wiedziałam, że to taka okazała rzecz! Dziękuję!
Bohaterem nie jestem, ale za to jak zwykle choć raz w tygodniu musiałam się zbłaźnić na forum społeczeństwa. Otóż wicher dął niepojęcie, tak że nie mogłam otworzyć drzwi na pocztę (akurat wiało w stronę otwierania drzwi), tak się niemiłosiernie siłowałam, że mi panowie z okolicznego remontu pomogli... to z cyklu "Przygody Aguleksa"
Cytat: Aguleks w Styczeń 30, 2014, 17:36:02 pmBohaterem nie jestem, ale za to jak zwykle choć raz w tygodniu musiałam się zbłaźnić na forum społeczeństwa. Otóż wicher dął niepojęcie, tak że nie mogłam otworzyć drzwi na pocztę (akurat wiało w stronę otwierania drzwi), tak się niemiłosiernie siłowałam, że mi panowie z okolicznego remontu pomogli... to z cyklu "Przygody Aguleksa"hyhy, Ty się lepiej zbłaźniaj na króiliczym forum, a nie łazisz po Lublinie i budowlańców od roboty odciągasz Jaki Bunio piękny w awatarku
Ech... to bardzo trudne. Niech się Solvieg pojawi to ją o coś poproszę, bo mam dużo na głowie i bez Waszego wsparcia chyba se nie poradzę ....
olvieg, przybywaj!
jestem
muszę dostać oficjalne polecenie od samej Aguleks
Cytat: Solvieg w Styczeń 30, 2014, 17:49:33 pmmuszę dostać oficjalne polecenie od samej Aguleks ee tam, precz z formalnościami Aguleks, odwieszaj!
Bosz... co za preszyn!