UWAGA! Ten serwis używa cookies (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Zapoznaj się z polityką bezpieczeństwa!.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dopraszam się o założenie przez DS Przemysława wątku w dziale nasze króliki, by zakochane ciotki i pewien zakochany wujek mogli dalej wzdychać do Przemka.
Czy Elancja poszuka sobie innego uszaczka?
a pod jakim nickiem chcą sie zarejestrować ? Sprawdziła bym co i jak.
Gratulacje dla Przemusia Czy Elancja poszuka sobie innego uszaczka?
W tym temacie dyskusję możemy już uznać za zakończoną Dom tymczasowy Przemka powiadomiony o formularzu o króliczka, gdy przymierzył się do rozstania, stwierdził, że nie jest to możliwe Tym samym z ogromną radością powiadamiam, że Przemuś ma już swój domek, i swoich ludzi, którzy nie chcą się z nim rozstać już nigdy !
Jeżeli znajdę podobnego do Przemka na pewno go wezmę.
Cytat: Elancja w Styczeń 08, 2014, 20:25:10 pmJeżeli znajdę podobnego do Przemka na pewno go wezmę.W jakim sensie podobnego? Kolorek, puchatość czy charakterek Cię uwiodły? Czasem warto pomyszkować po zdjęciach na forum, bo te na adopcyjnej bywają nienajszczęśliwsze dla uszaczków.
Najlepiej adoptowac od razu dwa kroliczki- zawsze jest wtedy weselej Jezeli boisz się, że sy mogą zrobić kroliczkowi krzywdę to może lepiej jakiegoś większego...? Czytałam, że masz dom z ogrodem... wiesz tak się składa, ze mam cudowną parkę korliczków o które nikt nie pyta (na prawde nie wiem czemu bo są cudowne!) i one takim domkiem z ogrodkiem by nie pogardzily.... Zapraszam do wątku Mistrzyni i Bączka http://forum.kroliki.net/index.php/topic,16643.0.html
To może Mawikę? Jest starszą uszatynką, kochaną lwiczką http://forum.kroliki.net/index.php/topic,15883.180.html
Bardzo fajnie, ze chcesz przygarnąć starszego uszaka - o to akurat zawsze trudno, ludzie wolą młodsze...
I bardzo fajnie..... Więcej takich domków tymczasowych... Ciekawe czy Przemek zostanie dalej Przemkiem , czy zmieni imię ?
Decyzja należy do jego właścicieli (Szczęściarze ).......choć w tym imieniu kryje się "pewna magia" ale może nie rozwijajmy tego tematu tutaj.Trzymaj się Przemku...bo pewnie niebawem ten wątek zostanie zamknięty.POWODZENIA I GRATULACJE DLA "NOWYCH" OPIEKUNÓW