Witam ponownie
Dziekuje za odzew w sprawie tego bidulka z zoologicznego o ktorym pisalam , zarowno na forum jak i mailowo .Dziekuje Izo za odpisanie na mojego maila
to on zainspirowal mnie do dzialania .
Poniewaz jestem juz wlasciecielka jednego uszaka a raczej uszatej mialam problem z przygarnieciem tego bidulka (moja krolinka to samiczka i jest nie sterylizowana pozatym jest bardzo terytorialna ona rzadzi w domu zyje sobie bezklatkowo i ustala warunki tzn wszytko nalezy do niej
)a uszak o ktorym pisalam to samiec i jak to w sklepie nie widzial weta nigdy w zyciu , nie mowiac juz o kastracji. Zal mi bardzo tego biedaka i dlugo bilam sie z myslami co robic jednak, po rozmowie z moim chlopakiem oraz twoim mailam ze u ciebie jest tyle uszu , zaryzykowalam i przygarnelam dzisiaj ta bide do siebie . Moj chlopak po niego pojechal z kolega , sklepie pani nawet nie za bardzo wiedziala ile ma lat ,ponoc 2 jedyne co bylo zgodne z prawda to to ze byl tam juz od ponad roku .Zero zainteresowania ze strony obslugi negocjacje cenowe nie wchodzily w gre stwierdzili ze i tak juz jest na niego promocja >:(i ze nie ma chetnych .
Krolis jest zaniedbany poniewaz ma dluga sierc i trzeba go wyczesywac ma troche koltunkow ,pozatym jest chudy gdy go poglaskalam poczulam same kosci :icon, karmiony byl najtanszym jedzeniem wiec jak u mnie poczul swierze siano i dobry granulat od razu wzial sie za jedzenie
,pazury tez sa do skrocenia poniewaz sa kosmicznie dlugie .
Uszak jest koloru bialo kremowego ze slicznymi czarnymi oczkami nie boi sie ludzi jest bardzo kontaktowy szybko przyzwyczail sie do nowego otoczenia ba nawet tak sie rozochocil po wysciu z klatki ze zwiedzil cale moje mieszkanie i nawet polecial do pokoju gdzie rezyduje moja ksiezniczka i rzadzil sie co sprawilo ze pannica byla bardzo wystarszona i nie zadowolona z tego faktu ze obcy narusza jej terytorium jak na pierwsze godziny pobytu bylam zszokowana jego zachowaniem ,oczywiscie pilnowalam zeby nie doszlo do kontaktu pomiedzy nimi .Teraz pozostaje wizyta u weta w celu dokladnego sprawdzenia stanu uszaka .