Witajcie
Obecnie zbieram pieniążki na sporą partię żwirku oraz jedzenie dla mojej Pyzy, dlatego mam Wam do zaoferowania kilka zbędnych rzeczy z mojej szafy
Gorąco polecam
1. Bardzo ładna bluzeczka firmy Quiosque, praktycznie nowa. Miałam ją na sobie tylko raz. Cieniutka, idealna na upalne lato. Bluzka jest w kolorze jasnego groszku a pod spodem ma jeszcze jakby drugą, białą - podwójne ramiączka. Rozmiar 40
10 zł + koszty przesyłki
2. Dwa ładne biustonosze w kolorze ciemnej czekolady. Biustonosze są nowe, nie mierzone ani nie noszone, z metkami, na oryginalnych wieszaczkach. Różnią się między sobą tylko haftem na miseczkach. Oba biustonosze są w rozmiarze 80B
Cena jednego biustonosza 5 zł + koszt przesyłki
3. Śliczne, czerwone kapciuszki z podeszwą antypoślizgową. W zupełności zastąpią tradycyjne kapcie. Są ciepłe, wełniane, z wyszytą postacią z bajki.
Kapciuszki są nowe ale bez metki. W ogóle nie używane.
Długość wkładki 19,5 cm
Rozmiar kapci S
Cena kapci 8 zł + koszt przesyłki
4. Niewielka, prostokątna, sztruksowa torebka w kolorze czarnym. Torebkę użyłam kilka razy, nie jest nigdzie przetarta ani zniszczona (przechowywałam ją w szafie). Torebka jest zapinana na zamek, w środku oprócz głównej komory, znajdują się dwie mniejsze kieszonki. Wejdzie do niej format A4 (na styk).
Cena: 10 zł + koszt przesyłki
5. Książka "Pachnidło"
8 zł + koszt przesyłki
6. Książka "Kod Leonarda Da Vinci"
10 zł + koszt przesyłki
Zapraszam!