A najpiękniejszy jest Białasek Jr.
PippiLotta ten twoj "najpiekniejszy" wnuczus bedzie mial na imie
Płatek tak zdecydowala
gabuizm jego WO
no jeśli chodzi o Gaje ;P to ja myślę, że fajnie jakby jakiś z białasków się okazał dziewczynką no to wymiziajcie rudziaki żeby im smutno za bardzo nie było
to teraz twoja kolej
kathiana , ktora to bedzie
Gaja - maluchy maja za malo (...chcialam napisac wiosenek he he he he i sie zawahalam
) wiec napisze "poranków"
musielibysmy jeszcze poczekac ......a na koniec moze sie okazac ze to chlopaki
) , a moze jednak "strzał na chybił trafił "
no to jak : czerwona kuweta ( mniejszejszy białasek )
..... a moze niebieska ( wiekszejszy bialasek )
.......
Troche spozniony zaplon,ale musialam z tego cudownego Trojmiasta dojechać do Krk;) Miła- dziękuje za cudowne przyjęcie Wszystkie uszole są absolutnie cudowne Inicjatywa z koncertem-absolutnie genialna
Trzymamy kciuki za dzikuska, zeby wrócil szybko do siebie.
~Magdalena z Krakowa
Rabbitusia witamy na forum
, mam nadziej ze nie raz jeszcze sie spotkamy
Doniu, uwierz mi-ja się cieszę bardziej
Tak duszko- to właśnie to cudo ... w dodatku mały ma chyba ADHD - idealny kompan dla mojego męża
dla przypomnienia , jak wyglada
Tosiek :
Tosiek , "wielka stopa"
- ma umowiona wizyte u lek. wet. we wtorek - trzymajcie kciuki aby wszystko poszlo ok
a do sopotu zajechal kolejny "gosc" , pisze gosc bo mam nadzieje ze dlugo miejsca nie zagrzeje :
Lizak Lizak zdaje sie ze jest dziewczynka ( do sprawdzenia ) , o umaszczeniu szarawo-bezowym i bialym , urodzila sie ok listopada 2012 - bardzo zadbana , mlodziutka, przemila krolinka , bardzo bardzo lagodna i taka ufna ,
od razu widac ze byla bardzo kochana , niestety zly los spowodowal ze jej rodzina dostala eksmisje do miejsca gdzie jest zakaz trzymania zwierzat , bo pomimo tego ze widac bylo ze rodzina bardzo biedna to o krolinke dbali nalezycie
i ze lazmi w oczach ja oddawali a jak juz czule sie z nia pozegnali to szybciutko odeszli ( jej opiekunka nie mogla powstrzymac lez
), tak jakby, jak najszybciej chcieli skrocic te niewatpliwie ciezkie dla nich chwile rozstania
i naprawde nie przesadzam ,
czulam ze oddaja czlonka rodziny
, dlatego tym bardziej musimy znalezc dla malej cudowny dom , bardzo dobry dom conajmniej tak dobry , jaki miala i najszybciej jak sie tylko da
Szukamy dla Lizaka kochanego domu -
kto przygarnie ta cudowna istote goraco zapraszamy do adopcji