Riko - "kiwaczek"
- bardzo polubil swoj domek
- chowa sie w nim jak tylko cos go zaniepokoi i czuje sie w nim bezpiecznie
FelusNenoFrycek - mam wrazenie ze chyba ostatnio urosl bardzo
MadaraBastetPafnucyThorgalKleo - ktora nas niedlugo opusci
wszystkie maluszki czuje sie dobrze brykaja wesolo w swoich klateczkach
i na koniec jeszcze raz nasz ulubieniec
Riko w ramionach
Ani , ktory tez nas chyba
opusci
- nie spodziewalam sie ze w ogole ktos go zechce juz zaczynalam sie przyzwyczajac ze zostanie z nami do konca, a tu los splatal "figla" i
Riko opusci nas jako jeden z pierwszych ( jesli chodzi o maluszki oczywiscie ) - cudownie
:
34 bazarek :Pomoc dla krolikow z Sopotu i Krakowa -
JUZ RUSZYL http://forum.kroliki.net/index.php/topic,15232.0.htmlduuuuuzzzzooo nowoooooosci ZAPRASZAMY, ZAPRASZAMY, ZAPRASZAYwroce jeszcze do apelu o REGALY :
widac na zdjeciu ze na scianie gdzie juz stoi jeden regal mozemy zmiescic jeszcze dwa takiej samej wielkosci - mozemy zlokalizowac jeszcze
szesc nowych miejsc , juz niedlugo maliszki beda na tyle duze ze beda im potrzebne wieksze klatki ale niemamy gdzie ich ustawic
POMOZCIE NAM ZORGANIZOWAC JESZCZE SZESC NOWYCH MIEJSC : DWA REGALY O WYS.220 I POLKACH 120/70 -Z CZTEREMA POLKAMI KAZDY Konto województwa pomorskiego z Sopotem
25 2130 0004 2001 0516 7234 0003
Volkswagen Bank Polska S.A.
SWIFT: INGBPLPW
IBAN: PL25 2130 0004 2001 0516 7234 0003
Stowarzyszenie Pomocy Królikom
ul. Ringelbluma 3/21
01-410 Warszawa
TYTUŁEM: DAROWIZNA NA REGALY DLA KRÓLIKÓW Z SOPOTUalbo inaczej : te regaly ktore mamy udalo mi sie zalatwic ( darowizna) z zakladu pracy mojego brata gdzie wyburzali jeden z magazynow i zuzyte regaly zechcieli nam ofiarowac wiec :
ROZGLADNIJCIE SIE DOOKOLA, MOZE GDZIES, KTOS CHCE WYRZUCIC NA ZLOM TAKI REGAL, MOZE MA RESZTKI Z UMEBLOWANIA WLASNEGO MAGAZYNU - DAJCIE MI ZNAC -
mirella@gd.pl