jakby ktos , kiedys byl w Toruniu , to zapraszamy ..... :
na brzózkowej polanie ...
dziewczyny sa w czesci dla malych zwierzat , po lewej
Czesia a po prawej
Donka za tydzien pojawia sie kamienie z tabliczkami i ich imionami
a w sopocie ....
kilka fotek z generalnego sobotniego sprzatania :
na koniec kilka krolaskow
WestaBubu ( dziewczynka
)
HarisonFilusiaIndiHikaripodziekowania za wspolnie spedzony czas w sopockim uszakowie :
dziekujemy za rodzinne odwiedziny w cudownej atmosferze i prezenty w magicznym "pudle " i wymizianie wszyskich ucholi
duszka01 i odwiedziny
zajecowej z Pawłem z Krakowa - kazdy krolis tez zostal porzadnie wymiziany i poczestowany smakolykami - nie mam fotek bo akumulatorek "padl" - ale jak dostaniemy to tez sie pojawia -
zajecowa i odwiedziny
Magdaleny z przyjacielem z Krakowa , i prezenty i kolejne czule miziaki od zakroliczonych serduszek -
Madziu naszla mnie taka refleksja...
podczas odwiedzin mozna zauwazyc pewna prawidlowosc ...w pierwszych momentach u kazdego z gosci wystepuje swoistego rodzaju "oczoplas"
wzrok lata jak szalony od jednej do drugiej klatki , tak jakby kazdy chcial zobaczyc wszystkie krolisie naraz hi hi hi
i okrzyki imion ....Tosiek , Bajka, Dynia , Filusia, mamusia ruda , rudziaki ..Westa, Tuptusiowa, Dynia ... Westa okazuje sie byc najbardziej rozpoznawalna krolinka i kazdy kto spotka sie z nia od razu chcialby ja wziasc ..,
to jest tak cudowny widok ze serce sie raduje , nasze kroliki sa rozpoznawalne
i ich historie tez .. no nie wszystkie ale wiekszosc, wprawia mnie w zadziwienie gdy zaczynam opowiadac historie a goscie koncza ,
no i kiedy juz kazdy z gosci sie napatrzy i namizia , zawsze ale to zawsze pada to magiczne zdanie : no dobra to w czym pomoc , co posprzatac , jaka kuwete wyczysci ........ to jest takie niesamowicie cudowne ...dziekuje
oczywiscie goscie maja "taryfe ulgowa "
o sprzataniu nie ma mowy no chyba ze juz ktorys z gosci sie uprze to wolno pozamiatac
....za to jest "prikaz" miziania , miziania , miziania bez ograniczen ....a na koniec, ciezko jest wyjsc ..az do nastepnego razu
goraco zapraszamy wszystkich do sopockiego uszakowa , naprawde jest co miziac i tarmosic , przyjmiemy kazdego