Niestety i magnesy i naklejki przykleja/przyczepia się z zewnątrz. Ale jeżeli ktoś z Was znajdzie dostawcę, który zrobi takie "wewnętrzne" naklejki za rozsądną cenę, to jak najbardiej możemy takie zamówić.
Edycja
Uaktualniona lista:annawanna - 4 N
Blacky - 6 M i 6 N
miedzynarodowa92 - 1 M i 2 N
Xal - 2 M i 5 N
ewa2601 - 2 M
Anna 39 - 3 M i 2 N
realia - 15 M
SremoGirl - 2 M
MartaP - 5 M
dori - 2 M i 6 N
Miki - 5 M
Branwen 1 M i 5 N
adga.s 3 M i 3 N
marciula 2 M i 5 N
To może kilka technicznych szczegółów, jeśli o magnesy chodzi. Cena jest uzależniona od ilości, wielkości, ale także od tego czy nasze zamówienie wypełni cały "arkusz". Jeśli nie, to i tak płacimy za niewykorzystaną część arkusza i wychodzi drożej. Możemy oczywiście zrobić inne wymiary, ale są ograniczenia techniczne. Poza tym jakoś tak pomyślałam, że nie wszyscy będą chcieli mieć wielki magnes na masce, więc wstępnie założyłam podłużny. Projekt będę robić ja, więc oczywiście wszystko jest do dogadania.
Zainteresowani mogą pokombinować wielkościami i ilością zamówienia w kalkulatorze, do którego link podawałam wcześniej.
Chciałabym, żebyśmy się zdecydowali na ilość i formę magnesów np. do końca tygodnia. Wtedy w przyszłym tygodniu mogłabym pozbierać kaskę, zrobić projekt i wysłać do drukarni.
Jeżeli ktoś z Was ma lub znajdzie jakiegoś fajnego dostawcę naklejek czy magnesów, to koniecznie wrzućcie tu namiar - porównamy sobie oferty i wybierzemy to, co nam najbardziej odpowiada.