Ależ tu cicho... zauroczona fotką na FB nadrobiłam już całą historię życia Mundziaczka i dziwię się, że ten przystojniak nie ma jeszcze domku.
Bardzo chętnie zaoferuję uszakowi DT z opcją DS (jeśli się dogadają z Jenis ).
Uff, właśnie wypełniłam formularz adopcyjny. Trzymamy z Jenis kciuki
Ojej, jak cudownie! Mundzio jest super chłopakiem - dziś wpakowałam mu się do kojca na dniach otwartych Schroniska i bardzo miło nam się razem siedziało
Jest bardzo sympatycznym uszakiem, więc mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze i będzie mógł u Was zamieszkać, szczególnie że jako jedyny z rodzeństwa tak długo jest u nas
Trzymam kciuki!
Tak jak już wspomniałam, dziś razem z ludzką i króliczą ekipą pojechaliśmy na dni otwarte lubelskiego Schroniska.
Ze względu na dopisujacą pogodę rozstawiliśmy kojce na dworze i prezentowaliśmy naszych podopiecznych. Czy przyniesie to jakieś rezultaty - jeszcze zobaczymy...
Fotorelacja z imprezy (zdjęcia autorstwa polityki6 i kasiki-k):
Mundek
Mimi:
Scrooge i Duru:
Scrooge i Borys:
Mimi i Łaciatka:
Duru:
Przy okazji chcielibyśmy zwrócić się do forumowiczów zameldowanych w Lublinie z prośbą o wsparcie lubelskiego schroniska w głosowaniu na ich projekt do Budżetu Obywatelsiego. Na schronisko można zagłosować w projektach dużych "D-23 Polepszenie warunków życia zwierząt w lubelskim schronisku".
W schronisku znajduje się wiele psich i kocich serduszek, które tak jak nasi uszaci przyjaciele czekają z utęsknieniem na nowy dom. Zachęcam Lublinian do zagłosowania na nasze schronisko w budżecie obywatelskim. Każdy głos się liczy, głosować w projektach dla Lublina mogą osoby tu zameldowane (trzeba podać imię nazwisko, pesel oraz adres zameldowania) To nic nie kosztuje, kilka kliknięć myszką, a dzięki temu możemy poprawić los tych niechcianych i porzuconych. Zachęcajcie znajomych i rodziny;) link:
https://obywatelski.lublin.eu/kategoria/23-budzet-obywatelski?vote=1