A więc jak ostrzegałam mała relacja świąteczna z Króliczego Zakątka i nie tylko.
Na stole wielkanocnym króliczków znajdowało się mnóstwo świeżego mniszka wprost z mojego ogródka. Wpłaty świąteczne zostały przeznaczone na utrzymanie Króliczego Zakątka, ponieważ ledwie nam "styka" a jedak nasi podopoeczni wolą mieć dach nad głową.
Na początek dziękujemy za dary!
Dostaliśmy 10 miseczek ceramicznych, z których już zaczęliśmy korzystać. Podarowała je Pani Kasia z FB. Bardzo jest wdzięczna Pysia, bo jej trafiła się w końcu wymarzona ceramiczna miseczka, z której w końcu nie będzie wylewała wody
Klatka Pysi z nowiuśką miseczką. I Pysia w tle
Nasza "Sklepowa" króliczka pilnuje pudełka z miseczkami
Dziękujemy też Wiolusi za przesłane nam ziółka !
Dostaliśmy 2 paki. Zdjęcia jednej poniżej.
Przy rozpakowywaniu
No i także dziękujemy za kostkę siana dla naszych podopiecznych !
Parę osób pytało o dane wysyłkowe, kostka doszła jedna, także ten kto ostatecznie zakupił sam wie kim jest i jemu składamy podziękowania
Na zdjęciu Mundek wpatrzony tęsknie w kostkę
A teraz trochę królików
Tutek czyhający z klatki na swoją porcję świątecznego posiłku
Pysia konsumująca mlecz przy wspólnym stole
Profil Bobka terrorysty gwałciciela
Majonez i jego brat, oraz Duru w postaci czarnej plamy i Tutek vel odważny (ale w klatce).
Mundek
Leżakująca Pysia
Majonez z bratem chwalą się jak pięknie zasikują klatkę.... sprawa robi się dosyć poważna. Niedługo musimy zacisnąć pasa, żeby paru chłopa wykastrować
Leżakująca Mania
A teraz z mojego świątecznego dt, czyli Pysio i Kokos na wczasach u rice_cookie
Mam jeszcze parę filmików z chłopakami, ale muszę najepierw zająć się obowiązkami a póxniej przyjemności
Miałam zrobić zdjęcie Zuzi i chorobcia tak się zamieszałam że nie zrobiłam
ale wynagrodzę !