Wrzucam parę nowych rzeczy:)
Flamaster Essence- Nail Art Pen, nr 09 Sweet Berry- kolor to ciemny róż. 7zł
Flamaster jest nowy, sprzedaję bo to nie mój kolor. Sama używam granatowego i jestem nim zachwycona.
Pisakiem malujemy dowolny wzorek na suchym lakierze bazowym i na koniec pokrywamy bezbarwnym topem dla utrwalenia. Proste i efektowne.
Wysyłka poleconym 3zł poleconym
Zestaw Wibo French Duo Color o numerze 02- intensywny róż i neonowy pomarańcz. 8zł.
Połączenie wyrazistych kolorów w lakierach French Duo Color, to obecnie najmodniejsze manicurowe trendy.
Lakier jest nowy, sprzedaję bo to nie moje kolory.
wysyłka 4zł poleconym
Do sprzedania mam długą sukienkę, kupioną w sklepie New look
Kosztowała 159zł i ma komplet metek. Rozmiar to 38, niestety na mnie jest za duża, dlatego ją sprzedaję. 89zł.
Kolory sukienki to biel, beż i odcienie fioletu.Piękny orientalny, kwiatowy wzór. Do kompletu dołączone są dopinane ramiączka w kolorze sukienki.
Nie prześwituje, całość jest na podszewce. 100% bawełny. Więcej zdjęć mogę wysłać na maila.
Duża (mieszczącą A4) kremowa torebka. Podszewka w panterkę, w środku kieszonka na zamek i dwie kieszonki na telefon itp. 15zł
Używana- minimalnie widać jasnoróżowe plamki, które ledwo da się na zdjęciach uchwycić
jeden róg lekko przebarwiony na niebiesko- myślę że jakby nad tym posiedzieć to wszystko powinno się zmyć, poza tym, stan idealny, nie ma obtarć czy dziurek
Biała spódnica firmy Atmosphere, idealna na lato. Rozmiar z metki to 36, ale pasuje też na 38. 10zł
Stan bardzo dobry, w pasie gumka, długość 72cm.
Ceny podałam orientacyjnie, jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać:)