Dziękuję!
ładnie mnie umalowali, będzie fajna pamiątka
Po programie w obroty mnie wzieło TVP2 i jezdzili ze mną od 10.30 do 20. Byliśmy u Prym i ją nagraliśmy - przekazałam jej na tymczas 8 dzieci Cytrynki - szukamy dla nich pilnie domów tymczasowych, bo one cały czas rosną
Płec na razie nieznana, dobrze by było potem je wydać do adopcji parami.
Potem z telewizją pojechaliśny do lecznicy Dogeria, gdzie pokazowo zbadaliśmy Cytrynkę i nagrano Bunniego, Grzywkę, Krokusa, Carlosa i prywanego królika w hotelu
Potem pojechalismy do biura, gdzie Michał Kucharski poopowiadał trochę o sobie i SPK, nagraliśmy Strażnika, Reksia i Panią Ząbek.
Potem pojechalismy do mnie do domu i poopowiadałam o SPK, pokazałam swoje 3 z 5 królików (Słonika, Myszusia i Lisicę). Borówki i Kwinta już nie zdążyliśmy nagrać, bo panowie musieli wracać i oddać kamerę o określonej godzinie.
Tak więc było prawie 8 godzin nagrywania, a z tego redaktor montuje 6 minut materiału w programie "pożyteczni.pl" na dwójce, emisja w marcu, nie wiemy, kiedy.
Bardzo jestem ciekawa, co wybierze. Prym i Michał wypowiadali się fantastycznie!!! Prym to prawdziwa Scarlett z "Przeminęło z wiatrem", sami zobaczycie