Witajcie
Dziś zabrałam się za porządki w szafie, mam kilka ubrań, wręcz nowych. Może komuś się przydadzą
"WSZYSTKO PO 5 ZŁOTYCH"Koszty przesyłki bluzeczek będą bardzo malutkie sądząc po gabarytach
1. Bardzo fajna bluzeczka. Biało czerwona. Bardziej w stylu tuniki. Na szczupłą osobę, na moje oko rozm. S.
Nie noszona, bez metek.
2.Bluzeczka z motywami. Kolor jasnego latte/ beż. Motywy z przodu i tyłu. Rozmiar S.
Założona max. 2 razy. Jak nowa.
3. Szara bawełniana koszulka. Bardzo przyjemna w dotyku. Z motywem. S/M
Nie noszona, bez metek.
4. Czarna bluzeczka z motywem tygrysa. Bardzo efektowna. Rozm. S/M
Nowa, z metkami.
5. Zielona pasiasta bluzeczka. Bardzo wygodna i ładnie prezentuje kobiece walory
Rozm. M
Noszona. Stan bardzo dobry.
6. Czarna bluzeczka z motywem miasta i kobiety. Kobieta wyklejona kryształkami. Rozm. M/L
Nie noszona, bez metek.
7. Bluzeczka w kolorze brąz/rudawa. Bardzo fajna w dotyku. Mięciutka i cieplutka. Z motywem. Rozm.M/L
Nie noszona, bez metek. (kolor bluzeczki jest jednolity i bardziej intensywniejszy niż na foto)
8. Sexowna bluzeczka w odcieniu szarości z motywami czarno-białymi. Pod biustem wiązanie na sznureczki, przyozdobione diamencikami.
Można w niej pokazać jak i przykryć ramiona. Rozm. S/M
Nie noszona, bez metek.
9. Cieplutki sweterek z kominem (golfem). Wykonany z włochatego materiału. Może służyć jako sweterek albo bezrękawnik. Rozm. M/L
Nie noszony, bez metek.
10. Bluzeczka Croppa. Pomarańczowa. Wiązana na szyi. Z koronkową wstawką na biuście. Rozm. S/M
Nie noszona, bez metek
11. Bluzka z długim rękawkiem. Czerwona. Cieplutka. W stylu "kangurki". Z pięknymi motywami z przodu i z tyłu. Rozm. L
Nie noszona, bez metek.
12. Piękna bluzeczka w kolorze morskim/turkusowym. Bardzo delikatna i przewiewna. Na biuście kryształki. Rozm. M/L
Nie noszona. bez metek
Zapraszam do kupna. Każda bluzeczka po 5 zł