Osobiście nie spotkałam nigdy wcześniej bardziej kompetentnych lekarzy weterynarii z takim zaangażowaniem dbających o naszych pupili a jestem w tym gabinecie od kwietnia b.r. niemalże codziennie. Ufam Pani Izie w 100% i mam ku temu „żywy dowód” – nasz Stefan Ząbek
Stefan zdrowym królikiem nigdy nie będzie ale dzięki Pani Izie wciąż żyje i jest w znakomitej formie. Jestem przekonana że w tym gabinecie lekarze zrobią wszystko jak należy żeby zapewnić Stefanowi jak najdłuższe i komfortowe życie.
Gdyby nie wsparcie lekarzy i współpracowników nie podjelibyśmy się trudu codziennych wizyt, które nie skończa się do końca ostatnich dni Stefana.
Jednakże dzięki temu poznajemy tak naprawdę jak głeębkokim uczuciem i przywiązaniem zwierzęta mogą darzyć ludzi.
Każda wizyta w gabinecie, troskliwość zespołu i codzienne rozmowy dają nam sił i pewność że jest pod dobrą opieką i robimy wszystko aby Stefan Ząbek był z nami jak najdłużej.
ps.Happiness pozbyła się ciągłego problemu z oczkami również dzięki Pani Izabeli