Rumcajsowa (nie wiem, dlaczego uroiłam sobie, że to samiec - chyba przesilenie zimowo-królicze
)
a kto tam jest?
a to koleżanka
Matylda - mała ma za sobą wielką traumę i wczoraj bardzo obawialiśmy się, jak będzie funkcjonować, biorąc pod uwagę to, w jakim była psychicznym stanie, kiedy trafiła do Tomka i Zuzy, ale dzisiaj byłam w ogromnym szoku - pozytywnym szoku
czasami na króliki bardzo zestresowane, bojaźliwe bardzo dobrze wpływa kontakt z innymi królikami - Matylda podbiła dzisiaj Azyl. biegała jak szalona, ciekawska, odważna, zainteresowana otoczeniem - wielka ulga i radość z tego, że tak dobrze poczuła się w Azylu
:
z
Truli i odpoczywając
i ze swoim
Hero -
Tufim, ktory po prostu podbija serce każdego i królika, i człowieka
pełen synchron
Tufi dzisiaj zmienił rezydencję - sam wybrał klatkę po Torusiu, a że Tufiemu się niczego nie odmawia, został tam zakwaterowany
Tufi testuje pranie
Kurt również
a potem Kurt testuje nową wersję paśnika
Kurt i Tufi w czwartek jadą na kontrolę. nadal oczyszczamy ranę Kurt po zabiegu. widać, że cały czas ropa się oczyszcza. oko wygląda już o wiele lepiej
(odpukać!)
błękitnooki przystojniak - Ojciec Dzieci
Pączuś na wybiegu
- królik o silnym usposobieniu
dzisiaj podszedł do mnie i chcąc zwrócić na siebie uwagę, kiedy ogarniałam jedną z klatek, uszczypnął mnie czy też raczej delikatnie ugryzł w nogę - i zwrócił
księżniczka Truli
Eureka, tj.
Euro ma bardzo delikatną urodę i świetny charakter
ku mojej ogromnej radości (i nie tylko mojej
)
Taurus został dzisiaj wykastrowany - jest już zdrowym i w pełni gotowym do adopcji pięknym królem
Momo był na kontroli - czuje się już lepiej niż tydzień temu, chociaż dalej otrzymuje leki - Aniu
na kontrolę pojechała również
Nelly oraz
Rumcajsowa, ale wieści o dziewczynach jutro