Dobra to teraz ja
Taisho witam Cię przede wszystkim na króliczym forum, które już nie jednemu spędzało sen z powiek
W zupełności rozumiem o co Ci chodzi i faktycznie mogłeś poczuć się urażony, że część z nas wchodzi na CC tylko po to żeby powiedzieć hej i zwija manatki bo zrobiło swoje. Ja długo nie mogłam połapać się o co w tym wszystkim chodzi, aż w końcu przełamałam się i zarejestrowałam. I tak wchodziłam sobie codziennie - wierz mi lub nie, ale na różne profile. Z czystej ciekawości - bo ciekawość wygrała
Byłam u muzyka, byłam u jakiejś 18stki
byłam u magnuma do którego mam niestety podobne odczucia jak Koral
Ale co tam... Nawet sama włączyłam sobie kamerkę w laptopie, żeby zobaczyć jak to jest tzn. jak ja bym wyglądała
ale przeraził mnie ujrzany wizerunek na ekranie i ZDECYDOWANIE wolę oglądać prześliczną Asię
Dopiero wczoraj pierwszy raz się odezwałam - bo generalnie nie lubię czatów. I nawet hej nie chce mi przejść przez palce
Ale lubię czytać co piszą inni - niekoniecznie o królikach. Lubię obserwować ładnych i ciekawych ludzi i lubię też obserwować króliki, które wczoraj pokazywała Marta
Tym bardziej, że Vox jest toruńskim królikiem adopcyjnym
Więc naprawdę... moim zdaniem absolutnie nie musisz się bać, że kieruje nami tylko i wyłącznie chęć zysku i wygranej dla królików. Mnie osobiście wciągnęła cała ta inicjatywa z CC - i uwierz mi, przez to, że jest o nim mowa tu - na tym forum macie zapewnioną taką reklamę, że głowa mała - za chwilę serewery Wam padną od ilości aktywnych użytkowników
A jeśli chodzi już o sam fakt - na co te pieniądze będą przeznaczone... to powiedz mi, bo widzę, że nie głupi z Ciebie chłopak - nie lepiej jest żyć z myślą, że stworzyliście coś, co może w naprawdę dużym zakresie pomóc tym - którzy sami sobie pomóc nie mogą, że te pieniądze przynajmniej zostaną wykorzystane JAKOŚ a nie NIJAK...? Możemy tylko podejrzewać, na co przeznaczyłaby pieniądze 18stka na której profilu byłam - na kolejną bluzkę, kosmetyki (o zgrozo testowane na zwierzętach
? Właściwie to nie nasza sprawa i z całym szacunkiem.... Was - którzy te pieniądze dają też nie... Bo jeśli są jakieś wytyczne, że wygranych pieniądzy nie można przeznaczyć na to i na to, to jednak powinno być to gdzieś oficjalnie napisane. Bo inaczej to jest robienie ludzi w balona a z siebie robienie... krętaczy. A takie coś nie przyciąga nikogo - bo ludzie lubią i chcą znać tylko i wyłącznie przejrzyste zasady.
Dziewczyny zapracowały sobie na tą wygraną, nie można odbierać komuś czegoś nie mając do tego wyraźnych podstaw tylko argument na zasadzie "bo tak"
Tu na forum, też wszyscy zawsze chcą wiedzieć co im wolno a czego nie, za co dostali bana - jaki punkt regulaminu naruszyli.. To jest naturalne i jeśli chcecie być poważnym portalem - a widzę, że macie ku temu podstawy to trzeba ludzi traktować poważnie
Tak więc podsumowując - rozumiem żal jaki CC ma do ludzi od królików i jednocześnie jako osoba prywatna - nie jako SPK (bo zaznaczam, że to wszystko nie jest i nie było inicjatywą nikogo ze Stowarzyszenia) popieram propozycje MartyP.
Taisho widzę, że też chcesz współpracować więc już chyba wszystko jest obgadane
A teraz ten wątek, który jest przeznaczony dla toruńskich królików - bardzo proszę - pozostawmy im
Dziękuję wszystkim za dotychczasową dyskusję i za dostosowanie się do mojej prośby