Witam raz jeszcze. Po długiej rozmowie z wieloma osobami na czacie stanęło na tym, że potrzeba nam nowych "twarzy" na CC, w związku z czym podejmuję się próby ognia dziś wieczorem o godz. 21.30 czasu PL (piszę o czasie PL, bo u mnie będzie godzina do tyłu, więc żeby nie było nieporozumień). Moje konto to:
http://camclub.tv/pl/monic83Albo po prostu wejść na camclub.tv i poszukać monic83
Jedna zasada: choć kasa nadal zbierana jest na króliki, NIE piszemy o królikach, NIE wspominamy o królikach, jak musimy to piszemy "pomidor"
Oczywiście to trochę żart z tym pomidorem i wiem, że będzie ciężko, zwłaszcza że pewnie będą biegać po moim pokoju dwa uszaki, ale trudno, okazuje się, że na CC królasków nie lubią
i musimy wypróbować inną taktykę. Pewnie najlepiej byłoby, gdyby wszyscy z "króliczego gangu" pozmieniali sobie nicki, ale to też trochę pokomplikuje sprawę (nie będę wiedzieć kto jest kto, no chyba że mi prywatnie napiszecie).
Myslę, że można spróbowac, bo jeśli nie, to chyba trzeba będzie pożegnać się z kamerkową akcją na dobre
Co o tym myślicie?