dzisiaj obchodzimy Światowy Dzień Zwierząt i z tej okazji przygotowałyśmy kilka pozytywnych informacji
Atilla czuje się bardzo dobrze
co prawda dzisiaj rano w ramach 'nadgorliwości' pojechała na wizytę kontrolną u doc, ale wszystko jest w porządku -
chodzi, je i bobkuje
leczenie u
Tibi i
Femura zakończone sukcesem (odpukać)
- w pon. kontrolne badanie kału
tak się cieszę, że Tibia, Femur i Lora wygrały walkę i w tym koszmarze ostatnich tygodni udało nam się przetrwać
Nobu - Senior, który zdobył moje serce
jest cudowny, po prostu cudowny i jeszcze raz cudowny
czuje się bardzo dobrze
bardzo lubi spędzać czas na kanapie
ubóstwia pieszczoty. ideał
przepraszam za jakość niektórych zdjęć, ale trochę eksperymentujemy w celach edukacyjnych
a ja kocham taką minę
- Nobu czasami przybiera bardzo dumną postawę
teraz czas na drugą część dzisiejszych wiadomości:
jutro pod opiekę Azylu trafią:
1. uszak z Olsztyna
2. uszak z Poznania
dzisiaj rano Magda otrzymała wiadomość o oddanym do zoo baranku - seniorze..., którego właścicielka umarła,
a ja o kolejnym toruńskim...seniorze, który nie może zostać w swoim domu...
tym samym jutro wszystkie klatki w Azylu będą zajęte - jedyną nadzieją są więc planowane ruchy z DT...m.in. dla Amigo, który ma szansę trafić do DT już w ten pon.
- w tym miejscu apelujemy o kolejne
domy tymczasowe - niestety zaczął się zastój w adopcjach, dlatego musimy się zmobilizować i przetrwać ten gorszy czas, a codziennie otrzymujemy informacje o nowych uszakach, które potrzebują naszej pomocy
duszka01 - jak najbardziej tak!
nie ma żadnego problemu z odbiorem zamówienia ze sklepu uszatkowo.pl
gogamor, maluchy mają w tej chwili 6 tyg. i najpóźniej w wieku ok 3 miesięcy - jeśli nie znajdą wcześniej domów - musimy je rozdzielić
prosimy o każdy rodzaj wsparcia dla naszych kilkudziesięciu (w samym Azylu) par uszu
teraz, kiedy w Azylu mamy oddział geriatryczny, musimy jeszcze mocniej skupić się na tym, żeby dać im w Azylu wszystko co najlepsze..., tak, żeby był dla nich namiastką domu, a jednocześnie, aby jak najszybciej znaleźć dla nich domy tymczasowe albo stałe...